0
0

Hej! Odslej pišem sama in napisala sem nek čuden del nadaljevanja. Ni ravno kvaliteten ampak obljubim da od Tise bo. Komentirajte prosim…………
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.
Sanjalo se mi je o starih prijateljih, o naših skupnih trenutkih, potem pa me je zbudila tista glasna budilka, ki nikoli ne zbudi Sophie.

L: Daj ugasni jo no.

S: OK. Ne pozabi, danes je sreda, čas za pouk. Brž se napravi in pridi. Ti Tudi Tisa!!!

T: Da, da saj grem.

Tisa se mi je zdela malo slabe volje. Nekaj jo teži. Ampak vsakič, ko sva jo hoteli s Sophie vprašati o tem, se je izmaknila. Po zajtrku je Tisa kot ponavadi izginila. Puf in ni je bilo več. S Sophie sva se napotili po hodniku. Naš urnik je bil sledeč:

1- Vohunsko računalništvo 2-Fizični preizkusi 3-Simulacija vohunjenja 4-Borilne veščine 5-Sledenje 6-Krinka

Šli sva naravnost do računalnice. Pot do tja gre mimo telovadnice. Hoteli sva pogledati če je Tisa notri ampak vrata so bila zaklenjena. Potrkali sva, pa se nekaj časa ni slišalo nič. Potem sva potrkali spet. Takrat pa je nekdo odklenil vrata.

GK: Živijo dekleti. Sta se izgubili?

L: Iščem Tiso. Ste jo mogoče videli?

GK: Tisa? Hmmmm.

Pogledal je nekam nazaj in potem odgovoril.

GK: Ne, nisem jo videl.

S: Hvala vseeno.

Šli sva naprej. ”Se bo že prikazala” sva si mislili in hitro stopali po hodniku. Pred učilnico ni bilo nikogar. Stopili sva vanjo in se usedli na najina stola. Odprla sem računalnik in začela preverjati novice o agentih, vlomih, pomembnih akcijah. Potem pa se je ura počasi začela. Tisa je zadnji čas prihitela skozi vrata. Ampak računalnik je kar obvladala. Kot da bi imela nek dodaten um, ki bi ji odgovarjal že v naprej. Med poukom nam je učiteljica pokazala kako vdreti v sistem z računalnika. Zelo nam bo pomagalo. Naslednje ure pouka so imele različne težavne stopnje, novosti ipd. Povsod sem se dobro izkazala, ampak Tisa se je bolj. Malo sem sumila, da se nekaj z njo dogaja. Nekaj v kar je vpleten Gospod Koncut. ”Bom že izvedela, kaj,” so mi ves čas govorile moje lastne misli. Po pouku sem ji sledila. Nisem hotela, ampak mogla sem. Šla je proti telovadnici. Ampak vrata so se potem zaklenila. Slišala sem samo glas.

GK: Si prepričana?

T: Da, popolnoma. Mislim da mi sledi.

GK: Prav.

Potem pa je iz telovadnice stopil učitelj.

GK: Kaj počnete tukaj gospodična.

Bila sem prestrašena ampak hotela sem izvedeti kaj več. Vzravnala sem se in dvignila glavo. Ponosno in mogočno sem izgovorila svoje besede.

L: Kje je Tisa?

GK: Pomaga mi urediti neke papirje in opraviti inventuro.

Ozrla sem se čezenj. Tam je bil tudi Miha.

L: Kaj pa Miha?

GK: On pa tudi.

L: Lahko pomagam?

GK: Ne, agentka mi dovoljuje samo dva pomočnika.

L: Potem pa grem.

Obrnila sem se in zavila z očmi. ”Nekaj mi prikrivajo in ugotovila bom kaj”

Stekla sem v sobo, se preoblekla in odšla na sveži zrak. Odšla sem pohajati skozi gozd in šla sem celo do stare šole. Imeli so odmor in sem jih pozdravila. Spet sem čutila toplino prijateljev. S Tiso se ne druživa več odkar sva na tisti šoli. Počakala sem, da končajo še zadnjo uro, saj so imeli 8 ur. Nato pa sem šla z njimi na sladoled. Pozno sem se vrnila domov. Pokrila sem Sophie, ki je spala kot konj. Nato pa sem se samo zgrudila in zaspala.

0
0

Ja prav maš, ni najbolj kvalitetno.

0
0

Res ni kvalitetno. Pa še od dragon girl si vzela naslov. Ampak res ona je 1000krat boljše napisala

0
0

Res je Dragon Girl dostikrat boljše napisala. In ne zdi se mi fer da zdaj ti nadaljuješ z zgodbo, ki sta jo prej pisali skupaj. Takrat se je razvijala v super zgodbo, zdaj pa je vse propadlo, ti si to poskusila popraviti, ampak je vse še slabše. In malo se spomni osebe, ki je to pisala z tabo. Končali sta iz nekega razloga. Ali ni imela časa, ne bom naštevala, ampak zgodbe naj bi bilo KONEC. In zdaj si ti začela znova in DG je verjetno malo čudno pri srcu. Kako bi se ti počutila, če bi nekdo nadaljeval z tvojim blogom? Bi ON dobil vse komentarje, ne ti. ON bi bi ponosen na število ogledov in ne ti

0
0

Jaz sem dala idejo za zgodbo in fer je da jo nadaljujem. Pa kaj če Lucy Brown ne uspeva. Moj lik je Tisa, ki je zgrajena po mojih karakterjih. ČE VAM KAJ NI VŠEČ NIMATE KAJ DELATI TU.

IN ti pa ne govori o mojem blogu, ker ga ne bom končala. In jaz bi nekomu posebnemu dala da ga nadaljuje ne pa kar enemu kretenu

0
0

Nisi ti dala ideje za zgodbo ampak jaz. In jaz sem se spomnila vsebine. Jaz sem se spomnila naslova.
Drugače pa, kaj naj rečem. V redu, nadaljevala si, del res ni nekaj perfekten ampak upajmo da se spremeni. Ampak ne vsakega dela, ki bi ga jaz pisala napisat tak.

0
0

Kar tolai se s dejstvom, da si ti dala temo. Meni je prav. Čeprav se lažeš. In sm že našla zamenjavo zate. Komaj čaka da bo pisala z mano

0
0

Ne govori da lažem, ker ni res. In ne tolažim se z tem. Hah, in ti verjetno še ne veš za novo zgodbo. Najprej jo napišem, ugani z kom! In potem bova objavljala. In ne boš mogla uganiti, ker ga ne poznaš.
Zdaj pa se nehajve kregat in pozabite na vse kaj je bilo prej. Ti piši zgodbo z to “super osebo”, jaz pa z svojim naj prijateljem.

0
0

Kar koli že ne bit tok nesramni do nje. Meni se zdi čist kul kar je napisala.

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice