0
0

“Kaj ti delati?”me Cho vpraša že petič v eni minuti. “Cho!A lahko nehaš.Spet bom živčna.Saj veš da nas prfoksa daje v pare za tisti seminar.Oh,joj!!!”rečem malce jezna.

Cho je nova učenka na srednji šoli Agath Chris.Prihaj iz Kitajske zato govori tako čudno.Mimogrede ime mi je Nikita, na kratko Niki.

“Katarin in Joush.Vidva delata seminar o vesolju.Chatalle ti in Luka seminar o oceanih……”tukaj sem izgubila glavo.odšla sem v svoje sanje po treh minutah pa…”Nikita in Maks.Vidva delata seminar o puščavah.”
S kom?S kakšnim Maksom. “O.Pozabila sem!Maks je naš novi učenec.”spet reče učiteljica.”Zdravo”zagledam isto velikega moroda celo malo večjega.Njegov modri pogled očes strmi naravnost v moje zelene oči.Zrem mu tako zelo globoko ko pa jih umakne.Star mora biti toliko kot jaz, torej 14,pomislim.

Z mojo BFF Janaio sedeva za mizo v jedilnici.”No.S kom si v paru?Nisem poslušala”jo vprašam.”No…am..z Ronom.”mi pove.”Am..a mi lahko ena pove kje je tajništvo?””Po hodniku naprej levo pri tistem plakatu,na desno pri gospodinjski učilnici potem pa po stopnicah gor in desno.”mu zdrdra Janaia.Ona ima zemljevid cele šole v glavi.”O.In ti si tista Nikita s katero delam seminar.Čez pol ure se dobiva v knižnjici.Če jo bom našel” se nasmehne in gre.

0
0

Meni je zelo všeč, nadaljuj!!

0
0

Ja, tudi meni… 🙂

0
0

Hvala!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*