Odgovorjeno
0
0

~ Nick Wild ~

»si v redu?« me vpraša dekliški glas. Počasi dvignem glavo in se zagledam v dekle. Črni lasje ji segajo do popka. Oblečena je v črno jopico, črne legice in obuta v črne čevlje. Čisto v črnem. Še nohte ima črne. Nanjo sije ulična luč, da se njena črna ura za hip zablešči. Zagledam se v njene oči. Tako so temne, da moram hitro odmakniti pogled. O bog. Takih oči ne vidiš vsak dan.

Pokimam. Uf. Le kaj si mora misliti o meni, da kar sredi ceste padem na tla. Očitno sem si vse domišljal. Oddahnem si in z roko sežem v žep. Ampak žep je…

…prazen…

~ Skylar Black ~

Strmim v svojo uro. S prsti potegnem po zaslonu in vpišem kodo. Zamežikam, ko se ura osvetli. Zaspana sem. Že cel teden sem ponoči komaj zatisnila oči. Najraje bi jih kar zaprla in zaspala.

Zdrznem se. Zaslišim krik.
Pogledam iz balkona novega stanovanja na ulico. Tam sta dva fanta (se mi zdi). Eden je res ogromen, pa sploh ne vem, lahko bi bil že odrasel.
Ugasnem uro, da spet kaže samo čas, ter ju pogledam. Ta večji nekaj reče in potem drugi zavpije. Postajam vedno bolj radovedna. Lahkotno splezam na ograjo in skočim iz našega balkona na sosednega. Skoraj čisto nad njima sem.
Velikan spet nekaj reče in drugi spet zakriči, ter mu hoče iztrgati neko stvar iz rok. » Uf. Tole bo pa še zanimivo.« si zašepetam in se namuznem. Obožujem napetost, nevarnost in vse to pač.
Ta veliki nekaj govori. Drugi pa se mu iztrga iz prijema. Gledam ga. Pa mi je malce všeč. Ampak samo malce. Malce.
Zdrznem se, ko ta veliki drugega povleče za kapuco. Opazim, da si grizem nohte. In ta veliki zakriči. Pa vidim, čeprav slabo, da gre drugemu na jok.

Potem pa velikan zarjove. Res. In vidim, kako spusti tistega, da pade. Pa si ne morem pomagat skočim, ter poderem tistega velikana na tla.

Samo zre vame, kot da bi padla z lune. No, pa saj.

Grem proti tistemu drugemu. Še vedno leži na tleh. Oči ima zaprte in solzne. Pa se mi nekako zasmili in mi je žal zanj.
»si v redu?« skoraj zašepetam in se sama sebi zdim butasta. Kako je lahko v redu, če leži na tleh?
Počasi dvigne glavo in me gleda. Pogled se mu za hip ustavi na moji uri. Zdrznem se in jo poskusim umakniti, da bi bila čim manj opazna. Nočem, da izve mojo skrivnost. Nevarno bi bilo. Zame in zanj.
Fant pokima in začudeno gleda v tistega velikana, ki se poskuša vstati. In potem spet pogleda mene in spet velikana. Potem pa, kod da bi se nečesa spomnil seže v žep. In vidim, da otrpne. In vidim, da se začne tresti in vidim…

»s…slika…« s tresočim glasom izdavi in glas se mu tako trese, da vidim, da mu to res veliko pomeni.

Pogledam velikana. Sovražno me gleda, njegov pogled, pa mi pravi: » boš že še videla!« in pogledam v njegove roke. In v njih je res nekaj…

Ena majcena, drobcena slika.
—————————————————————————–

Res full hvala vsem, ki berete to zgodbo. Res 🙂
Pa upam, da vam je všeč.

Najboljši odgovor
0
0

Super – Duper!
Odlično!

  • sladoledek
    Ressssssssssssssssss hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa full sem vesela, ker ti je všeč :)
Najboljši odgovor
0
0

Bravooooo. Fuuul dobro.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*