0
0

Stal sem tam in videl čisto vse, videl sem ju kako sta mi na omarico napisala stvari, ki nikakor niso za v javnost.

Sem Nick Anderson in star sem, saj ni važno koliko. Važno je to, da je moje življenje popolna polomija. Saj sem imel lepo življenje, ampak to je že mimo, zdaj ni več lepo.
Imam normalna starša, kot jih imajo vsi. Problem pa se začne v šoli. Veljam za piflarja, pa ne nosim očal in ne aparata, moje ocene pa so zaključene pet, same ocene pa niso samo petke. Tudi piflam se ne, v bistvu je učenje zame muka. Amak me še vedno kličejo piflar. No, da boste razumeli kako zgledam, imam svetle, ampak ne blond lase, so svetlo rjavi, moje oči so nekje med modro in sivo, bolj modre, nisem ravno najbolj svetle polti, nisem pa temen, pač moja polt je potemnjena od sonca, saj razumete, sem kar visok pa ne preveč, ravno prav. Nočem se hvaliti, ampak nisem debel v bistvu sem kar postaven, odrasli mi pravijo da imam pravo športno postavo in da imam mišice. Res upam, da se to ne sliši kot da se hvalim ker se nočem. Nisem samovšečen.
Skratka moj problem je v sošolcih. Ves čas so nesramni in me žalijo, mi nagakjajo, me zajebavajo, se hecajo na moj račun in me ponižujejo.

Danes pa se je zgodilo nekaj česar nisem pričakoval. Kot ponavadi so mi po omarici pisali bedarije, tokrat sta bila Bill in Sam. Ampak na poti domov me je pričakal Dan. On je bil večji od mene in veljal je za največjega frajerja na šoli. Potisnil me je s pločnika na cesto in me brcnil.
“Kaj bi rad?” sem se branil z besedami.
“Nič, nič!” mi je odvrnil. Do zdaj me vsaj pretepali še niso, zdaj pa to. Potegnil me je za majico in me klofnil, potem me je še z vso močjo na oko in me tako sunil da sem obležal na tleh. Obrnil se je da bi odšel, ko se je še zadrl:
“Pa da nikomur nič ne zineš, ker te potem čaka še hujše!”

Če boste komentirali bom nadaljeval!!!

0
0

Meni je zelo všeč! Piši naprej! Tudi jaz imam modro sive oči ?.

0
0

(brez vprašanja, bil je smeško pa ga ni zagrabilo)

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*