0
0

Hej, pišem novo zgodbo in če dobim vsaj dvajset ogledov in dva pozitivna komentarja bom nadaljevala.
“A res morava iti?” sem že kakšnih dvajsetkrat vprašala mamo, saj je sklenila, da bova čez božične počitnice odšli k moji babici in bova tam ostale do novega leta.
Odgovorila mi je:” Seveda, babica naju že nestrpno pričakuje. Vem, da si si želela novo leto preživeti z prijateljicami na koncertu tistega pevca, ki ima takšne oranžne lase, a štirinajst let je premalo za to. Pomisli na babico, ki nima nikogar, zelo se naju že veseli.”
“Okej mama” sem ji odgovorila.
Mama pa meni:” Me veseli, da is se s tem sprijaznila. Prosim te, da me ne sprašuješ več.”
Odšla sem v svojo sobo in močno zaloputnila z vrati, tako da je mama lahko videla, da sem res jezna. Samo še pet dni preživim v šoli, potem pa imam počitnice. Od nekdaj sem bila uspešna učenka, lansko leto, pa sem imela slabše ocene, saj sta se mama in oče razšla in to me je zelo potrlo. Zdaj si delita skrbništvo nad mano. Pri mami sem čez teden, saj je njena hiša bližje do šolo, pri očetu pa sem čez vikend. Oče že ima novo punco in živi v prelepi hiši z bazenom, mama pa živi v trosobnem stanovanju, v bloku.
Videla sem, da še nisem naredila naloge za kemijo, zato sem jo takoj opravila. Tista učiteljica te, če nimaš naloge pokliče pred tablo in te vpraša najtežja vprašanja. To se je do sedaj zgodilo trem sošolcem in vsi so dobili enko. Najbolj neverjetno je pa to, da se potem sploh niso zavzeli za to. Če bi jaz dobila že dvojko bi potem v razredu nastala mlaka solz. Dejansko sem dobila ravno tri trojke v celem življenju, devet štiric, vse ostalo pa so bile petke.
Po opravljeni nalogi sem se ulegla na posteljo in se skoraj začela jokati. Ravno danes sem izvedela, da ima fant v katerega sem zaljubljena punco in da sta skupaj že en teden. To me je zelo šokirala, saj sem vedela, da je tista punca zaljubljena v njega, fant pa ni nikoli omenil ali pokazal zanimanja zanjo. Prav videlo se mu je, da je zaljubljen v mojo sošolko, saj je vedno ko je bil z njo postal cel rdeč v obraz in ji postil, da ga je objela ali položila glavo na njegovo nogo in takšne stvari.
Kakorkoli, ko sem v šoli to izvedela so prijateljice takoj prepoznale, da je nekaj narobe in me potolažile. Ena od njih je potem, ko sva skupaj čakali na verouk poslušala vse o moji love problemih in me tolažila. Dejansko mi je dovolila, da sem lahko pela, saj jaz res ne znam peti. Če ona ni prava prijateljica res ne vem, kdo pa je potem.
Čez nekaj časa sem se pomirila in se odšla stuširati, potem pa naravnost v posteljo, kjer sem so pokrila z odejo in tako zaspala.

0
0

nadaljuj se dons

0
0

supr zgodba

0
0

Super zgodba. Nadaljuj čim prej

0
0

Super je pa hvala za tvoj komntar na moji pesmi 🙂

0
0

Next

0
0

Res je dobra!!!

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice