Odgovorjeno
1
0

To je moja zgodba naslov nje pa je MOJE PESMI MOJE SANJE uživajte v branju te zgodbe.

Ema zbudi se me je hotela tako zbuditi sostanovalka almina. Almina je punca ki se je kar 1 leto prej vpisala na akademijo za glasbo kot jaz. Jaz sem se vpisala pred enim tednom. In bi rekla da je tu zelo dobro kajti se zelo zabavam žal pa še nisem spoznala kakšnega prijatelja ki bi se z njim pogovarjala in družila. Edine osebe ki jih poznam so Almina in njeni dve prijateljici Jana in Darja. Niso glih najbolj prijazne oseb na svetu. Ampak poznam še neko Tinko ki se mi zdi zelo prijazna oseba a je nekam sramežljiva. No gremo nazaj k zgodbi. Almina ali veš kaj imamo sedaj. Ne žal ne. Dobro Ema pohiti da ne boš zamudila kajti tukaj so učitelji zelo strogi glede zamujanja in nočeš zamuditi že prvi dan pravega pouka. najstrožja pa je Matilda Pevc. No uživaj se vidiva pri kosilu kajne. Ja seveda Almina. samo še knigo z pesmicami uzamem in torbo pa grem. Prav adijo Ema se vidiva. Ja adijo Almina. vodja njihove skupine je Tamara. dobro jutro učiteljica Pevc kako ste kaj danes? Super sem am??? EMA ja hvala am Ema. Kaj bomo danes peli učiteljica. Kaj bomo peli? peli bomo glasba v meni. No usedi se. Začeli bomo prav vsi so že prišli. Dober dan danes je dan ko se bomo razdelili v dve skupini koker že veste predvidevam. Na avdiciji za pevski zbor ste se predstavili in nekaj zapeli. ZA sopran bodo peli: Leja, Maja, Tina, Sara, Karel, Julijan, Din, Ana, in Tomaž. Za alt pa bodo peli: Teodor, Maša, Lina, Tara, Ema, Lidija, Ula, Tim, in Tinka. razporedite se po prostoru da se začnemo ogrevat. In tako so minile 4 (šolske)ure. Ema me pokliče Almina. Alimina ne kliči je. Zakaj pa je naj ne kličem objubila sem ji da greve skupaj na kosilu. No prav naj bo ampak samo tokrat prav Almina. Ja prav. O Almina je tam. Adijo Tinka. Adijo.
no z Almi (okrajšava za Almino) sva pojedle kosilo in nato sva šle na dodatne dejavnosti. Almi a si jo magla povabt. samo vljudna sem hotla bit. samo vljudna si hotla bit naslednjič lahko povabiš še Tinko na kosilo k nam ane. ne nje ne bom povabla. super odločitev Almi najbolj popularne punce na šoli smo Almina. Ja vem Tamara. No se vidmo jutr. Ja se vidimo. lep večer punci.
med tem ko se je Almi učila v sobi. sem šla jaz v tinkino sobo pri njeni sostanovalki sta Teja in Mateja. ojla punce sem pozdravila ko sem prišla. čakaj kdo si ti. Mateja to je Ema. in spoznala sem nove prijateljice družile smo se dokler nismo šli na večerjo. in tako se 1. del konča.

Kako se vam je zdelo če vam bo večini všeč bom napisala nov del. Novi deli bodo prišli vsako soboto.

ADIJO VAŠA PILOVKA

Odličen odgovor
0
0

Luškana zgodbica! 🙂

0
0

1. To je podobno Soy Luni
2. Daj človek uporabljaj narekovaje, ker se mi ne sanja kaj kdo govori zato zgodba posledično tudi zanimiva ni.
3. Prosim delaj odstavke

0
0

Brez zamere ampak mam nekaj pripomb:
1. Strinjam se z vikky uporabljaj narekovaje drugace se res tezko bere
2.A je neknjizni jezik v zgodbici zanalasc al ponesrec?
3.Naslov moje pesmi moje sanje ze obstaja(sej verjetno poznate mjuzikal je) pa nic hudega
Drugac je pa fina zgodba.

0
0

vikky ti nisi zanimiva če ti zgodba ni všeč ne rabš komentirat pač te zgodbe nisem dobro napisala nerabš bit pa tok nesramna do mene ajde imejva dogovor ti napiši svojo zgodbo in bomo videli koliko dobrih komentarjev boš imela

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice