Odgovorjeno
0
0

Ime mi je Hannah in stara sem 13 let. Imam 16-letnega brata Jasona (ja vem vsi tisti, ki ste gledali to grozljivko se zdaj režite) in 9-letno sestrico Julie. Živimo na ranču kjer prevladujejo konji in mačke. Poleg njih imamo še border colliea Arta in tri krave: Moon, Slyvi in Rio.
Imam rjavo-belo kobilo s črno grivo, ki sem ji nadela ime Chillie. Čeprav je stara šele 5 let in smo jo rešili pred kratkim je takoj postala moja… V bistvu je naš “ranč” bolj zavetišče. K nam prihajajo konji iz zelo slabih življenskih razmer, a vsem ponudimo topel dom. Ranč smo poimenovali po mamini prvi kobili – Morning Sunshine. Od nas je v tople domove odšlo že veliko konj takoj, ko so si opomogli. Moja BFF je Katy in najini mami sta skupaj zgradili ranč – tudi onidve sta BFF. Katyina mama je ločena, moj oče pa je umrl ko sem bila še majhna. Katy je edinka vendar smo kot družina.
Ravno sva se s Katy odpravljali na ježo: Chillie in Pepper (ujemata se, kajne?) sva odpeljali na privez, ju skrtačili in zasedlali:
“Danes so konji nekam nemirni,” je ugotovila.
“Ja, ne vem kaj jim je…,” sem razmišljala jaz.
“To pa je presenečenje, še ti ne veš kaj jim je, s tvojim šestim čutom za konje,” se je nasmihala ona, jaz pa sem sarkastično zategnila:
“Ha-ha-ha res smešno,” in se povzpela v sedlo.
Na terenu sva bili kakšni dve uri in res sta bili kobili nekam bolj plašni kot običajno kar je pri Chillie skoraj nemogoče saj so v mladosti grdo ravnali z njo in je zelo vzkipljiva.
V koraku sva prišli nazaj na ranč in do naju je vsa prestrašena prihitela Julie, da se je Chillie vzpela, da sem skoraj padla. Ko sem si opomogla je povedala: “Dancer je izginil!”

Najboljši odgovor
0
0

Oooo As3d! Končno spet pišeš na Pilovo pisalnico! Drugač pa je tvoja zgodba odl. 5

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*