-2
0

Hej, tukaj je začetek nove zgodbe: Ozrla sem se nazaj in tam zagledala svojo sestro in sem stekla do nje, saj sem videla, da je poškodovana. Ni bila prehuda poškodba bila je takšna, da se ji bo pozdravila v nekaj minutah, saj se vampirji sami zdravimo.
Prav ste prebrali, jaz sem vampirka. Takšna je celotno moja družina in klan v katerem živim. Stara sem 16 let in živela bom neskončno dolgo. Imam eno sestro in starša, poleg tega pa še polno tetin stricev, starih staršev, sestričen in bratrancev. Tako je, če živiš v klanu. Sestra se je poškodovala, ker mi je želela slediti in ni pravilno skočila čez ograjo. Odhajala sem v kino, kjer bi se družila z nekaterimi človeškimi prijatelji in ona mi je kar sledila. Zakaj moram imeti to nadležno, mlajšo sestro. Dosti boljše bi bilo, če bi bila edinka.
Naj se vam opišem: moje ime je Eve in sem dolgolasa,moji lasje so ravni in so temno rjave barve. Imam modre oči, kar pa je posebnost, saj nobeden v našem klanu nima modrih. Večina jih ima črne, nekaj pa jih ima tudi rjave, a nobeden nima modrih. Moja sestra pa je moje totalno nasprotje, ima blond lase in črne oči.
Ko se je mala tečnoba pozdravila sem ji rekla,da naj gre nazaj in me pusti pri miri. Kot vedno se je upirala, potem pa sem rekla, da ji bom v spanju odstrigla lase in že je zaprla usta in odšla. Pogledala sem na uro in videla,da imam še 15 minut časa, zato sem stekla do kina. Prispela sem pravi čas in sem kupila vstopnico in odšla v dvorano ter poiskala svoje prijatelje. Gledali smo neko romantično dramo, pri kateri se je večina mojih prijateljev jokala, a jaz se nisem. Že kot otrok sem malo jokala. Ko je bilo konec sem hitro odšla domov, saj mi je mama povedala, da ima zame pomembno novico, ko se vrnem.

0
0

alcika,kaj naj ti rečem?
Že od nekdaj imam tako navado, da berm vampirske knjige in se nanje navežem. In to je šele pri del zgodbe. Verjamem da se bo naprej dobro razvila.Kar napiši nadaljevanje.

Samo eno opozorilo glede besedice in. To sem opazila v povedi: ”Prispela sem pravi čas in sem kupila vstopnico in odšla v dvorano ter poiskala svoje prijatelje. ” Poskusi se ne ponavljati. Lahko bi preporsto napisala: ” Prispela sem še pravi čas, da sem lahko kupila vstopnico ter odšla v dvorano in poiskala svoje prijatelje

0
0

Meni je fuuuuuuuul všeč

0
0

Že skos so mi všeč vampirji in tvoja zgodba je podobna vampirski akademiji, a je še vseeno drugačna. To mi je pri tvoji zgodbi zelo všeč. Piši še naprej

0
0

KuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuL!!!!!!!!!!!!!

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice