1
0

Hej. To zgodbo sem že objavljala, zdaj pa sem jo nekoliko izboljšala in jo bom začela objavljati znova:
Ozrla sem se nazaj in tam zagledala svojo sestro in sem stekla do nje, saj sem videla, da je poškodovana. Ni bila prehuda poškodba bila je takšna, da se ji bo pozdravila v nekaj minutah, saj se vampirji sami zdravimo.
Prav ste prebrali, jaz sem vampirka. Takšna je celotno moja družina in klan v katerem živim. Stara sem 16 let in živela bom neskončno dolgo. Imam eno sestro in starša, poleg tega pa še polno tet in stricev, starih staršev, sestričen in bratrancev. Tako je, če živiš v klanu. Sestra se je poškodovala, ker mi je želela slediti in ni pravilno skočila čez ograjo. Odhajala sem v kino, kjer bi se družila z nekaterimi človeškimi prijatelji in ona mi je kar sledila. Zakaj moram imeti to nadležno, mlajšo sestro. Dosti boljše bi bilo, če bi bila edinka.
Naj se vam opišem: moje ime je Eve in sem dolgolasa,moji lasje so ravni in so temno rjave barve. Moja koža je bleda, lahko sem na svetlobi, saj se ne scvrem, samo izčrpa me. Hodim v srednjo šolo in živim v New Yourku. Imam modre oči, kar pa je posebnost, saj nobeden v našem klanu nima modrih. Obnašam se zelo odraslo in sem bol zadržana. Poleg tega imam večinoma petke in zelo rada berem knjige ter se ukvarjam s tekom.
Moja sestra pa je moje totalno nasprotje, ima blond lase in črne oči. Stara je 14 let in se obnaša zelo otročje. V njihovem razredu je ona nekakšna kraljica, vsi jo poslušajo in vsi bi se želeli družiti z njo.
Ko se je mala tečnoba pozdravila sem ji rekla,da naj gre nazaj in me pusti pri miri. Kot vedno se je upirala, potem pa sem rekla, da ji bom v spanju odstrigla lase in že je zaprla usta in odšla. Pogledala sem na uro in videla,da imam še 15 minut časa, zato sem stekla do kina. Prispela sem pravi čas, da sem kupila vstopnico in odšla v dvorano ter poiskala svoje prijatelje. Gledali smo neko romantično dramo v kateri sta se zaljubila najstnika, a potem je punca izvedela, da ima raka in je na koncu umrla. Večina mojih prijateljev se je jokala, a jaz se nisem. Že kot otrok sem malo jokala, saj sem bila vedno okregana, če sem potočila že eno solzo. Ko je bilo konec smo s prijatelji šli še v McDonalds, potem pa sem odšla domov.

0
0

Super je. Samo malo kratek del

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice