0
0

Hej, tukaj je novi del zgodbe:
Takoj ko sem prispela domov me je mama nadrla, ker sem menda grozila svoji sestri. Nisem ji grozila, samo postavila sem ji predlog, kaj se bo zgodila, če ne bo odšla in to sem tudi rekla svoji mami, ki pa me je okarala in mi rekla, da morem iti v svojo sobo in ji moram prinesti svoj prenosnik, saj ga za kazen ne smem uporabljati en teden. Še sreča, da mi ni vzela telefona, če bi mi ga ne vem kaj bi naredila, saj si potem ne bi mogla pisati z najlepšim fantom na šoli, Edvardom.
Ko sem mami dala računalnik in odšla v svojo sobo sem opazila nek list papirja na mizi. Bil je strgan iz neke beležke ali zvezka, saj je bil črtast. Na njem je bilo napisano sporočilo: Vem kdo si! Ni me bilo strah, saj sem mislila, da ga je napisala moja sestra, ker je bila jezna na mene in me je želela prestrašiti, a takšne stvari pri meni pač ne delujejo. Pomislila sem na to, da bo čez približno en teden haloween in jaz še nimam maske in odložila sem se , da bom prišla na zabavo, ki bo na naši šoli našemljena v vampirko. Ne bom potrebovala skrivati svojih podočnikov, kot jih moram zdaj in vsi bodo mislili, da so umetni. Samo če eno črno ogrinjalo si morem kupiti in rdeče barvne leče. Bledo kožo že imam, tako da bi ta masko orala res dobro uspeti. Me prav zanima v kaj bodo našemljene moje sošolke. Spomnim se, da sem eno leto želela biti volkodlak, a mi je oče povedal, da so volkodlaki naši naravni sovražniki in bi to bilo v posmeh naši vrsti. Vprašala pa sem ga, če volkodlaki zares obstajajo in odgovoril mi je, da so resnični.
Slišala sem, da me je mama poklicala in spomnila sem se, da mi bo zdaj povedala tisto pomembno novico. Ko sem prišla do nje je bil v naši dnevni sobi zbran cel naš klan, z našo vodjo, Marcusum. Marcus je pristopil do mene in mi je povedal, da so se odločili, da bom jaz, ker sem najboljši otrok iz našega klana čez pet let prevzela mesto vodje. Pred očmi se mi je naredila tema, saj sem želela po končanem šolanju oditi od doma in potovati po svetu, zdaj pa sem obsojena na vladanje

0
0

Meni je ful všeč

0
0

Uau res dobr! Zgleda zanimivo, samo se malo daljse dele bi prosila.

0
0

Uau men je ful všeč sam prosim napiš nadaljevanje

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice