0
0

Hej. Tukaj je novi del:
Omedlela sem. Mislim, da se to še ni zgodilo nobenemu vampirju do zdaj. Zbudila sem se na svoji postelji in poleg mene je bila mama, ki je bila videti zaskrbljena. Vprašala me je, če sem vesela, da bom vladala čez nekaj let in rekla sem ji, da sem. Povedala mi je tudi, da je klan že odšel in da bom jaz čez eno leto odšla od doma in bom odšla v dvor, kjer živi Marcus in pomembni vampirji, da se bom lahko naučila vse to, kar moram znati, če želim uspešno vladati. Strinjala sem se in rekla sem ji, da želim biti nekaj časa sama. Strinjala se je in zapustila mojo sobo, jaz pa sem takoj zatem planila v jok, ki je trajal kar nekaj časa, potem pa sem zaspala.
Zjutraj me je prebudila budilka. Vstala sem in iz hladilnika vzela eno vrečko krvi in sem jo spila, saj vampirji pijemo kri. Spomnila sem se, kaj sem izvedela včeraj in sem pomislila, da bom že našla kakšen način, da ne bom bila vladarica. Pripravila sem se za pouk, vzela sem svoj telefon in slušalke in potem odšla v šolo. Do šole imam približno dvajset minut hoje in to je moj najljubši dan dneva, saj sem sama in se lahko posvetim svojim mislim. Ko sem prispela do šole sem videla, da imam še sedemindvajset minut do začetka pouka, zato sem odšla na igrišče. Zagledala sem svoje sošolke, a nisem odšla do njih, saj sem rajši sama. Saj ima nekaj prijateljev, a vedno se počutim, kot da nikamor ne spadam. Ne vem, zakaj se tako počutim. Včasih se mi zdijo sošolke zelo otročje, saj jih najbolj skrbi kakšen telefon imajo, ali če se jim je maskara razmazala. Jaz se nikoli nisem obremenjevala s takšnimi stvari, saj sem vedno imela na skrbi pomembnejše reči.
Nekaj časa sem bila na igrišču, nato pa sem odšla v šolo. Naša šola je zelo moderna, saj so jo zgradili pred tremi leti in v njej je vsa moderna oprema in skoraj v vsaki učilnici je nekaj računalnikov. Odklenila sem svojo omarica in si zamenjala čevlje,ter si slekla svoj plašč. Odšla sem v razred, kjer sem zagledala in se jim pridružila in danes je razprava potekala o našem sošolcu Jamesu, saj je v njega zaljubljenih večina mojih sošolk in so se pogovarjale o njem in katero od njih je že pogledal in s katero se je že pogovarjal. Samo prijela sem se za glavo in odšla do svoje mize in si pripravile zvezke za pouk.
Danes smo imeli zelo beden urnik, saj smo imeli dve uri kemije, eno uro zgodovine in dve uri geografije, potem pa smo še imeli matematiko. Edina svetla točka so bile plesne po pouku. Po plesnih sem odšla domov in videla sem svojo mama in povedala mi je, da je zelo ponosna na mene , da sem sprejela dolžnost vladarice našega klana, a jaz je nisem poslušala in sem odšla v svojo sobe, kjer sem sem se ulegla na posteljo in se spet začela jokati.

0
0

Ful dobro pišeš

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice