0
0

Hej. Tukaj je novi del, napisan skozi Evine oči:
Včeraj po večerji sem se zaupala Anni, a ji nisem povedala vsega, kar me je žalostilo. Upam, da ni opazila izraza na mojem obrazu in da ni česa posumila. Zaspala sem zelo hitro, saj sem bila izmučena. Zjutraj sem se zbudila pol ure, predenj je zvonila budilka in zato sem se preoblekla, odšla počasi do vhodnih vrat in šla teč. Najraje tečem zjutraj, ker je takrat zrak najbolj svež.
Po teku sem imela zajtrk. Kot običajno je to bila vrečka krvi. Vsak mesec dobimo novo zalogo krvi, dobimo pa okrog sto vrečk. Ne vem, kako jih uspe dobiti Marcosu. Morda ima kakšne človeške sužnje, ki mu to naredijo ali pa vsak mesec ukrade nekaj čez tisoč vrečk.
Pol ure do začetka pouka sem odšla v šolo. Danes smo imeli zelo beden urnik, saj smo imeli kitajščino, ki je na tej šoli obvezen predmet, je pa noben ne razume. Rišemo neke pismenke, pa če imaš eno črto malo krivo, ti tista prizadeta učiteljica da šus. Tista učiteljica sploh nima nobenih čustev, mislim da je letos dala že devet šusov, pa hodimo v šole le tri mesece. Jaz se vedno zelo trudim in uspeva mi, saj mi še ni dala nobenega šuso. Upam, da tako tudi ostane. Pri testih pa imamo vsi vedno švinglce, pa še nobenega ni zalotila. Sošolec jih je zadnjič imel na fidget spinnerju, učiteljica pa ni ničesar opazila. Jaz jih imam vedno v peresnici.
Ko sem tako zasanjano hodila v šolo, sem se med potjo skoraj zaletela v Edvarda. Pogledala sem gor in videla njegov obraz in mislim, da sem zardela (če je to pri vampirjih sploh možno). Vprašal me je če sem v redu in se mi opravičil, da meni videl, sem mu pa jaz rekla, da sem moram jaz opravičiti njemu, saj ga nisem videla jaz. Danes sem opazila razliko v njegovih očeh, saj so bile zelene barve. Zelo čudno se mi je zdelo, ker sem bila prepričana, da ima modre. Ko sem ga to vprašala je rekel, da ima zato zelene, ker je svetloba tukaj drugačna, a jaz sem si mislila, da je lagal. Skupaj sva odšla v šolo in morala sva pohiteti, saj sva se med potjo malo zagovorila.
Pouk je potekal mirno in vsi predmeti so hitro minili, le kitajščina in geografija sta se vlekli. Zakaj se moramo učiti to brez vezno geografijo, če pa imamo vsi že navigacijske naprave in nam nikoli ne bo treba brati zemljevidov. Moja najljubše predmeta sta šport in biologija. Šport imam rada zato, ker zelo rada telovadim in vampirji se zelo težko utrudimo in imamo veliko moči, zato vse naredim z lahkoto, biologija pa zato, ker imam zelo rada živali in zelo si želim imeti psa, a mi starša ne dovolita, ker menda naj bi bili psi potomci volkodlakov in takšne stvari.
Po pouku sem odšla v knjižnico, kjer sem si sposodila knjigo Razcepljeni. V tej zbirki so tri knjige, ki sem jih že enkrat prebrala in bile so mi zelo všeč in zato sem jih že enkrat. Zelo rada berem tudi vampirske zgodbe in se smejim stvarem, ki jih ljudje, ki nimajo pojma o vampirjih napišejo o nas. Nekaj stvari imajo prav npr. bleda polt, večino stvari pa usekajo čisto mimo npr. spreminjanje barve oči, prisila, itd.
Ko sem prispela domov sem najprej naredila domačo nalogo, potem pa sem brala. Čez nekaj časa je v mojo sobo prišla sestra z listom papirja v njeni roki in mi ga pokazala. Ko sem videla, katere tri besede so napisane na listu se mi je zameglilo pred očmi.

0
0

Res zelo dobra zgodba

0
0

hvala

0
0

Dragon girl se strinjam!!!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice