1
0

Hej, tukaj je novi del, ki je napisan skozi oči Edvarda:
Po tistem srečanju z Eve bom moral biti pazljivejši. Še dobro, da ni ugotovila, kdo sem v resnici. Moje ime je Edvard in sem star šestnajst let in hodim v isti razred kot Eve. V resnici sem volkodlak.
Ko sem bil star okoli dvanajst let sem se enkrat izgubil v gozdu in našel me je vodja volkodlakov, Lucian,ki me je ugriznil in s tem je njegov strup prišel v mojo kri. Hotel je, da se jaz pridružim njihovemu klanu in on bi me vzgajal. V meni je videl svojega sina Eliaha, ki so ga pred nekaj tisočletij ubili vampirji, potem ko so oni mislili, da smo mi volkodlaki ubili njihovo vodjo, Viktorja. Ta obtožba je bila laž. Viktor se je ubil sam, zato ker ni želel več živeti na tem svetu, ker je vedel, da nikoli ne bo osvojil Carolinino srce.
Caroline je kot malo deklica pri šestih letih spoznal dvajsetletni Viktor. Viktor je šel obiskati drug vampirski klan, ko pa se je vračal je zaslišal je zaslišal krike. Šel je pogledati, kaj se je zgodilo in videl je malo deklico, ki se je jokala ob njej pa so bili starši in mali bratec, vsi so bili mrtvi in so imeli veliko ran. Ko je deklico vprašal, kaj se je zgodilo je rekla, da so jih napadli volkovi, ona pa se je skrila in je niso našli. Odpeljal jo je na dvor, kjer jo je potem vzgajal in ko je dopolnila dvajset let, jo je spremenil v vampirko.
Viktor pa ni vzgajal le Carolin, ampak tudi dečka Marcusa, ki ga je nekoč srečal na potovanju. Oba starša sta mu umrla, ker sta imela kugo, on se pa na srečo ni nalezel. Marcus je bil eno leto starejši, kot Caroline in s Caroline sta bila vedno najboljša prijatelja. Ko je Caroline dopolnila dvajset let se je Viktor počasi začel zaljubljati v njo, a tega si ji ni upal priznati. Takrat je bil star okoli štirideset let a izgledal je, kot da jih ima petindvajset.
Caroline pa je ubrala drugačno pot. Na svoj tisoči rojstni dan je še vedno izgledala, kot da jih ima dvajset in takrat je svojo ljubezen izpovedala Marcusu. Marcus ji je rekel, da je tudi on zaljubljen v njo in po tem sta se vsak dan ob šesti uri zjutraj, predenj sta odšla spat, sta se dobila na najvišji točki dvorca, kjer je bil najlepši razgled in se pogovorila, kako sta preživela dan.
Ko je Viktor to izvedel je bil besen, a tega ni nobenemu omenil, saj je vedel, da bi s tem prizadel Carolin. Hotel si je vzeti življenje in zato je nekoč šel v gozd in se ubil. Še prej si je naredil nekaj ran, da bi njegovo truplo izgledalo, kot da so ga ubili volkodlaki. To je tudi dosegel, saj so naslednji dan, ko so našli njegovo truplo, so poslali okrog sto vampirjev, da bi pobili volkodlake, a noben vampir ni preživel, predenj pa so jih ubili volkodlaki so oni ubili Lucianovega sina Eiliaha.
Caroline in Marcus sta še zdaj skupaj, Carolinin bratec Lucian, za katerega je mislila, da je umrl se pa je spremenil v volkodlaka in ob vsaki polni luni se preobrazi v volka, drugače pa je človek. Takšen sem tudi jaz. Luciana so potem vzgajali volkovi, ko pa je odrasel je nekaj ljudi, ki so imeli neozdravljive bolezni rešil pred smrtjo, tako da jih je ugriznil in jih s tem spremenil v volkodlake.
Ko me je Lucian ugriznil sem bil zelo zmeden, saj nisem vedel, kaj se dogaja z mano, potem pa me je ena volkodlakinja, medtem ko sem spal odnesla do svojega doma, saj je vedela kje živim. Nikoli več ne bom človek, vedno bom ta zver. Redkost je, da imam modre oči, saj imajo vsi volkodlaki črne. Zelene oči pa dobijo takrat, ko so zaljubljeni. In jaz sem zaljubljen v Eve…

0
0

Kok dobro pišeš res ne smeš nehat!!!

0
0

Hvala Agnes

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice