0
0

Hej. Tukaj je novi del in pomojem bom nehala s pisanjem, saj ne dobivam veliko komentarjev:
Še nekaj dni je bilo do plesa ob Haloweenu in zdaj sem bila že resnično prestrašena. Možno je bilo, da se je nesramna mala sestra spet kaj pošalila, a nameravala sem najti krivca. Odšla sem do svoje sestre in jo vprašala,če je mogoče bila zadnjih nekaj ur v moji sobi. Rekla je, da ni bila in zdelo se mi je, da ne laže. Ona je moja sestra, če bi se lagala bi takoj ugotovila.
Naslednji dan, ko smo spet morali iti v to brezzvezno šolo sem opazovala svoje sošolce, saj bi bilo možno, da je kdo od njih nastavil tisti papir v mojo sobo. Prvo uro smo imeli kemijo, kjer sva se s sošolcem skoraj celo uro igrala resnica ali izziv. To igra je zelo popularna na naši šoli. Pri matematiki, slovenščini, zgodovini, športni vzgoji in geografiji pa smo se učili kr tk neke stvari. Zakaj bi morala znati te stvari, če bom čez par let vladala našemu klanu. V našem klanu je okoli tisoč vampirjev. Naš vodja Marcus je postal vampir tako, da ga je pri petnajstem letu ugriznil nek vampir. Potem Marcus ni vedel v kaj se spreminja in imel je zelo močno željo po krvi. Ko je zavohal kri je sledil vonju in prišel do nekega moškega, ki me imel odprto rano. Stekel je do njega in svoje zobe zaril v njegov vrat ter mu začel piti kri. No, tako mi je on povedal. Ne vem več,če sploh še lahko komu verjamem.
Ko je bilo pouka konec, sem odšla domov, kjer sem videla, da imam na telefonu neodgovorjen klic. Pogledala sem, kdo me je klical in bila je neka čisto tuja številka. Bila sem radovedna, zato sem poklicala nazaj. Ko sem se oglasila, sem zaslišala neki moški glas, ki pa je rekel: “Imamo tvojo sestro, če jo želiš rešiti pridi na naslov, ki sem ti ga poslal po sporočilu.” Takoj sem začutila, da je nekaj narobe in sem stekla do tistega naslova. Ko pa sem prišla do tja sem videla, da je na tleh še eno sporočilo, sestre pa ni bilo nikjer. Na sporočilu je pisalo: Bila si prepozna, smo že odšli. Zakričala sem in stekla domov, kjer sem vse povedala staršema in onadva sta obvestila policijo, tako da sestro zdaj vsi iščejo.

0
0

strla mi boš srce, če ne nadaljuješ, vem, da ne morem nadomestiti komentarjev, a meni je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul všeč, PLIS nadaljuj

0
0

Ne ne nadaljuj. Pišeš ful bedn. In to je sm moje mnenje

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice