0
0

Hej, tukaj je novi del:
Z Eve sva bila na zmenku, ko se je urezala na verižici. Videl sem kapljico krvi in majhno rdečo pikico, kamor se je zbodla, a ko sem hotel, kaj reči sta kri in rana izginili. Vprašal sem jo, kako se ji je lahko to zgodilo in bil sem prepričan, da vem odgovor, samo potrditi sem ga še moral. Začela je z besedami:
“Ne razumi tega napak, ampak jaz nisem to kar misliš.” Vprašal sem jo, kako to misli in odgovorila mi je, da ona ni človek, da je nekaj drugega. Vprašal sem jo, če je vampirka in ona ni vedela, kaj bi rekla. Odgovorila mi je, da to ona je in vprašala me je, kako to vem. Rekel sem, ji da imava veliko skupne zgodovine in da sem jaz volkodlak ni mi verjela, zato pa sem ji povedal par stvari, ki bi jo lahko prepričale.
Prvi dokaz je bil, da me vedno, kadar je polna luna ni v šoli, saj sem v kleti pod našo hišo, kjer imam verige, saj se vedno privežem, ker ko se spremenim se ne morem nadzirati in lahko koga poškodujem. Pred nekaj leti sem tako poškodoval svojo mamo, saj sem bil tisti dan zelo razdražen in to je bilo tisto obdobje, ko starši še niso vedeli, kaj se je zgodilo z mano. Zvečerilo se je jaz pa sem postajal vse bolj jezen in razdražen. Mama me je vprašala, če sem že naredil nalogo, jaz pa sem ji zelo jezno odgovoril, da je še nisem, potem pa sem pogledal skozi okno in zunaj sem videl polno luno. Začel sem se preobražati. Mama je začela kričati, jaz pa sem se obrnil do nje in sem s svojimi kreplji po pomoti naredil zareze v njenem licu. To se ji vidi še zdaj, saj se ji čez celo lice razprostira brazgotina, ki sem ji jo povzročil in vsakič,ko to vidim se spomnim, kakšen stvor sem. Po tem sem se s starši preselil v New Yourk, kjer sem še zdaj. Starša sta začela raziskovati, kaj se mi je zgodilo in zdaj vesta, da sem volkodlak.
Drugi dokaz je bil, spreminjajoča se barva oči. Rodil sem se z modrimi očmi, vsakič ko je polna luna postanejo črne, zelene pa dobim vedno takrat, ko te srečam, saj sem zaljubljen vate.
Ko sem končal sem videl, da mi Eve verjame in da je zdaj pomirjena. Zaskrbelo jo je, da bodo njeni starši izvedeli, kdo je njen fant in ji bodo kaj naredili. Rekel sem ji, da naj ne skrbi, saj to ne bodo nikoli izvedeli, saj se bom vedno, ko bom v njihovi bližini obnašal normalno in bom poskusil kontrolirati barvo svojih oči.
Nekaj časa sva se potem še pogovarjala in jedla, nato pa sem prinesel odejo in jo razgrnil po tleh, saj se je že znočilo in tako sva lahko opazovala zvezde. Bilo je zelo romantično vzdušje in čez nekaj časa sva se obrnila drug proti drugemu in se poljubila. Poljub ni bil dolg, je bil pa za oba prvi in mislim, da je potekal precej v redu. Ko sva končala, je bilo obema nerodno, a to je hitro minilo, saj sva se kmalu začela sproščeno pogovarjati. Po kakšni uri, pa sva se odpravila domov. Ko sem potem odšel v posteljo, sem vedel, da je to bil najboljši dan mojega življenja.

0
0

Zlo dobro

0
0

Hvala ti Street Girl!❤

0
0

NUJNO NADALJUJ!!!!
NUJNOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice