1
0

P.s. Zbiram ideje za nov naslov, “nekaj” sem dala zgolj zato, da ne bo brez naslova. Hvala! (PA oprostite ker me dolgo ni bilo!)

Ko sem odprla oci je bilo vse isto. Najprej se nisem spomnila kje sem potem pa sem se hitro zbistrila. Pobrala sem lasnico in se osvobodila. Jessss! Ratalo je! In ravno ko sem stopila ven je nekdo zakrical…. A kaj mene to briga! Glavno da sem jaz ziva!!!
Čeprav moj nos ravno ni bil. Ko sem se popraskala po njem mi je zacel se bolj krvaveti, ampak bom ze nekaj…. Cez par minutk sem s tal pobrala list ki mi je bil zelo vsec, bil je tako pisan… Polozila sem si ga na nos. Kot obliz. Takrat pa… Pred mano je stal list.
“BRAVO! OPRAVILI STE PRVO NALOGO, SAJ STE NASLI PERO ZLATOREPE PTICE! NASLEDNJA NALOGA…” Ustavila sem se. Waw. Zato je ta list tako mehak. Pogledala sem ga. .. Pa je bil res pero! Juhu… NAdaljujem… ” 2. Naloga. Ce jo opravite vas caka cisto poseben izziv. Drugace pa… No, k nalogi. NAJDI CVET SAMORASTNE GOBE ŠMUŠNICE. AMPAK POZOR NI UZITNA, PRAV NASPROTNO, STRUPENA JE. ” s tem se je besedilo končalo, jaz pa sem si mislila da je to sumljivo podobno mušnici, razen “samorastnega” dela.
No, praaav. Pa hodim po poti, in hodim in hodim, in se malo hodim in uganite kaj! Se vedno hodim… Ko pade noč. Vsaj tako se mi je zdelo… Torej… Se slisimo zjutraj!

0
0

Sssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppeeeeeeeeerrrrrr
Sori a ideje za naslov nimam

0
0

Res dober zaplet! Naslov bi lahko bil: Na preizkušnji /V neznanem /Na glavo padel svet /Čas da se izkažem… Upam da ti bo kaj od tega ustrezalo, ali pa vsaj dalo idejo!

0
0

Super! Bi lahko pogledala tudi mojo zgodbo? Naslov ima NOVICA

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*