0
0

27.februar
Razmišljala sem o svojem popolnem življenju. WOW! Sem si mislila med razmišljanjem?. V sobo pride sestra. Hana! Mama ti je naročila da pospravi sobo! Je zakričala na ves glas. Koko ti to veš?! Si brskala po moji sobi?! Sem se jezila nanjo. Hitro je odšla iz sobe in zaloputnila vrata. Odšla sem do vrat. Neeeeee! Zaklenila me je notri! Sploh nevem kje dobi ključ! In kot vedno ko me zaklene v MOJO sobo se preobleče in porabim nakrbtnik z telefonom, vodo, beležko, svinčnikom, jabolkom, sendvičom in jopico. Ker sem dovol suha lahko grem skozi okno. Stopim na mizo in grem skozi okno. Ker se to okno v strehi se previdno sprostim po strehi do nekega drevesa ter s plezam dol. Razmišljam na kakšen sprehod naj grem v gozd, po cesti ali po makedamast cesti do kmetije z konji kjer živi moj stric. Odločim se za konje. Po makedamast kamniti cesti se odpravim na pot. Hodim kakšne 25min ko vidim svojega cute sošolca,ki je hkrati moja simpatija. Ime mu je Mark Petek. Je najbol popularen fant v šoli poleg Gala. Njegovega sovražnika. Gal je fant od Samante. Samanta je moja sovražnici. Samanta pa je zaljubljena v Marka. In moja “prijateljica” Živa je zaljubljena v Gala.
Čisto sem pozabila “povedati” kako izgledam, imam svetlo zelene oči, rahlo valovite srednje dolge rjavo oranžne lase in pečice po obrazu.Ima kožo malce temnejše barve. Sem srednje rasti in imam odlično postavo. Gal je bol močan visok fant z temno modrimi očmi in blond daljšimi lasmi. Ima kožnato kožo. Mark je nizek suh in srčkan. Ima rjave oči in rjave valovite lase. Samanta ima blond Ravne lase, ki ji segajo do riti in ima dolg ozek obraz z dolgim nosom in majhnimi sivimi očmi. Na svojem obrazu ima vsak dan skoraj tono ličil. Živa ena redkih od mojih prijateljic je zelo visoka ima zelo valovite, oranžkase lase, ki so velikokrat speti v dve kitki. Ima črna očala in rjavo modre oči.
Ko sem se sprehajala sem opazila Marka. Na travniku z svojim nemškim ovčarjem Rexsom in majhno mešanko Roxy. Opazil me je in mi pomahal jaz ma sem pomahala za nazaj. Nekaj časa sva samo strmela drug v drugega. Roxy in Rex pa sta oba na enkrat zalajala. Rex se počno poteknil in Marku je vrvica/povodec padel iz rok Rex je zelo hitro tekel proti meni. Nisem vedela kaj naj storim… Ko je bil že zelo blizu je skočil name in me spravil na tla ter me lizal po obrazu.Postalo mi je zelo nerodno. Nato je Mark in psa spravil dol z mene in mi podal roko. Vsala sem in nato sva se oba na enkrat začela smejati….
… Se nadaljuje…
Od avtorice:
Upam da vam je zgodba ušeč

0
0

Ja men je zlo všeč..moraš nujno nadaljevat!
Samo kako je Samanta lahko zaljubljena v Marka če je z Galom?
A si greš lahko prosim prebrat še mojo zgodbo Strivnostno življenje skrivnostne najstnice 1,2,3…4 še pride.

0
0

Ja men je zlo všeč..moraš nujno nadaljevat!
Samo kako je Samanta lahko zaljubljena v Marka če je z Galom?
A si greš lahko prosim prebrat še mojo zgodbo Strivnostno življenje skrivnostne najstnice 1,2,3…4 še pride.

0
0

Super ampak… Kako imas lahko oranzkaste lase in pege ter si hkrati temnejse polti. Sama imam take lase ter pege pa moja prijateljica tudi. One imava zelo svetlo kozo. Pa tudi opece naju hitro.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*