1
0

Hey!
Razmišljala sem, da bi začela pisati zgodbo vendar mi povejte, če vam je opis všeč:

Zgodba govori o 9.a razredu. Ti osnovnošolci izgledajo čisto normalno vendar so stvari, ki se dogajajo v razredu precej zanimive.
Prva stvar je, da v novem šolskem letu dobijo novega učitelja matematike. Najpopularnejša punca Aby se zaljubi vanj. Poskuša ga osvojiti s pomočjo njeinih prijateljic po imenu Lara in Saša. Lara je zelo nora, Saša pa zelo dobro poje.
Potem so v razredu še neločljiva triperesna deteljica. Ajša, Neja in Pia. One so najboljše plesalke na šoli in novo leto zanje pomeni veliko tekmovanj in veliko vaje. Morda jim letos uspe priti v finale.
Potem imamo še punco Zoe, ki se ves čas prepira s fantom Timmyem, ki ji ne da miru in ji teži cele dneve. Vendar je za njima dolga zgodovina in rabita čas, da prebolita dogodke iz preteklosti.
V razredu je tudi fant Miha, ki mu je všeč Ajša. Vendar vsakič, ko ji to poskusi povedati ostane brez besed ali pa mu načrte prekriža njegov sošolec Blaž, ki bi naredil vse, da bi ga razjezil. Vendar nikoli noče nič slabega. Samo nagaja zelo rad.
Imamo tudi fante po imenih Taj, Rok in Nicky. Vsak večer se odtihotapijo iz hiše ter se z kolesi odpeljejo v staro zapuščeno hišo sredi gozda, kjer delajo nekaj kar mora ostati skrivnost. Vendar jih kaj kmalu starši začnejo sumiti. Fantje pa ne bodo odnehali saj so zaradi tega projekta morali žrtvovati nekaj prijateljstev (s puncami iz njihovega razreda) ki so jim veliko pomenila.
V razredu so tudi fantje Alan, Matic in Nejc. Že od 1. razreda skušajo očarati popularne punce vendar jim to ne uspeva. Ne opazijo pa da bi nekaj ne tako zelo priljubljenih punc dalo vse za njihovo pozornost.
Na koncu pa imamo še punco Karmen in njeno “prijateljico” Veroniko. Karmen je najbolj hudobna v razredu. Zmeraj hoče, da je vse po njeno in povzroča same težave. Pravtako se veliko dobrika učiteljem. Veronika je na nek način njena prijateljica. V bistvu je bolj sluga, ki cele dneve hodi za Karmen in se strinja z vsem kar ji reče. Karmen Veroniko velikokrat tudi žali. Veronika pa si na tihem želi postati priljubljena zato veliko laže, da bi se priliznila ljudem.
In kot, da niso te težave že dovolj velike se vse obrne na glavo, ko zaradi seminarske naloge iz zgodovine, par učencev najde skrivni prehod v star grad na robu vasi. Kmalu drugi ugotovijo, da se nekaj dogaja zato se pojavi vse več prepirov. Poleg tega nekaj učencev mora odločiti v katere srednje šole bodo odšli. Vendar odločitev za nekatere ni lahka.

Upam, da vam je neke vrste opis všeč. Vas kaj moti? Naj kaj spremenim, dodam?

0
0

Prosila bi vas, če bi komentirali, ker drugače ne bom niti začela pisat.

0
0

Aja pa če ima kdo idejo za ime za naslov?

0
0

Hej. Meni se zdi zelo dobra in obetavna zgodba vendar, ZAKAJ JE VEDNO LIKOM IME AJSA! Tako je meni ime in se pocutim rahlo neprijetno

0
0

Ja pač se je tak odločla

0
0

ja men je všeč naslov naj bo ljubezni v 9.a

0
0

Zelo mi je vsec ideja in to da pripoveduje o vec razlicnih osebah. Komaj cakam da zacnes pisati. Naslov pa bi bil lahko kaj v zvezi z vsebino, žanrom zgodbe (romanticna, srhljivka…), oseba ki nastopajo v njej… Tvoje moznosti so neskoncne. Predlagam ti da gres v knjiznico in malo pogledas kaksne naslove imajo knjige, mogoce ti bo kaksen dal idejo.

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice