0
0

»Ej, Tara! Poglej, kdo gre!« Visoka, vitka rdečelaska olivne polti je z desno roko kazala nanjo, z drugo pa je med rebra sunila za pol glave nižje dekle s temno kožo in črnimi lasmi. Slednja se je zahihitala.
»Če ni to naša Kate! Se še nisi preimenovala v Bledoličnico? Ali pa razmišljaš, da bi si nadela vzdevek Neverjetno grda?« Rdečelaska se je zasmejala, njena prijateljica pa je Kate pomenljivo pogledala in si začela ogledovati svoje do popolnosti oblikovane nohte.
»Oh, Kate! KATE! Povsod sem te iskal!« Proti volkodlakinji je pritekel zagorel fant temno rjavih las z očali.
»Veš, seznam delam, saj veš, kdo ima omarico kje…« Ustavil se je ob stopnicah in nekoliko važno pomahal s seznamom.
»O, Chris, ti si… živijo.« Kate se je nasmehnila. »Zakaj me pravzaprav iščeš?«
»Zanima me, kje bi rada imela omarico…«
Kate je zavzdihnila. »Kjerkoli, samo ne zraven Daisy ali Tare.« Rdečelaska in dekle s temnimi lasmi sta očitno zaslišali svoji imeni, saj sta se ozrli proti Kate.
»Čakaj… Daisy Limsoof in Tara Vacwoln… hmpf… ja, imam še dve omarici, vendar sta ravno zraven njunih. Več sreče naslednje leto, Kate. Morda bo bolje, če naslednjič prideš dvajset minut pred ostalimi in se na seznam vpišeš prva. Svoje stvari pusti kar v omarici zraven Daisyne in,« je Chris znižal glas, »ne izzivaj je preveč… lansko leto je razdejala pol garderobe, ker je sumila neko učenko, da ji je ukradla dežnik. Jasno, jaz sem potem vse to pospravil… tako kot vsako leto.« Zavil je z očmi. »Saj veš, strašno je zamerljiva in zelo egoistična. Po moje je tisto dekle obtožila zato, ker ji ni hotelo posoditi radirke ali kaj podobnega.«
Zahahljal se je, pomahal in jo ucvrl proti učiteljici s svetlo rjavimi lasmi, nedvomno zato, da bi oddal seznam.

0
0

Sssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppeeeeeeeeerrrrrr

0
0

Kull

0
0

fil dobr!!

0
0

ups! misla sm ful dobr

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice