0
0

—Alex—
In nastopil je dan. Luis in Triša sta uspešno pripravila zdravilo, medtem, ko so se Luna, Leah in Astrid poigrale z garderobo za odhod. No Astrid je bolj pripravljala orožje.
Ura je okoli treh popoldne in že cel dan sem na kavi, da bi vsaj malo ostal priseben. Duke je imel močne glavobole zato počiva, zdravila pa še ne more vzeti, ker ga potem ne bi bilo dovolj. Leah je bolj odporna.
Naredim še en požirek močne kave nakar se preko ognjene pošte prikaže pismo.

Dragi Alex!
Hvala ti za tvoje pismo. Vedno več napadov se dogaja in tudi jaz nisem prepričana, da je pametno, da pridejo sem a je pomembno. Naslov mojega stanovanja že imaš. Nisem ga še našla. Prosim, da še naprej javljaš novosti.

Evelin

Pismo me malce razočara. Vedno bolj trdo in jedrnato piše kot je nekoč. Pismo položim na kup dolgočasnih papirjev in zapustim sobo.

—Luna—
Leah ima dober okus za obleke. Alex nama je dopovedal, da se tam preoblačijo drugače in nama je pokazal par slik o njihovem načinu oblačenja, ki je mimogrede čuden, a sva se prilagodili. Okej, lažem vam, imeli sva tako vizijo in šele ko sva ugotovili, da je nemogoče toliko oblek sešiti v takem času in, da bi bili videti, kakor na paradi sva raje šli pomagati Luan z Dukom. Po prvici sem se ga kar ustrašila. Na obrazu je imel ogromne podočnjake in vrat je čudno zvijal. Leah je ostala mirna jaz pa sem za hrbtom zgrabila namizno svetilko. Saj veste, za vsak primer.
Zaslišim prhutanje kril zato stečem ven. Astrid vsa krvava pade s Crystala: „Saj sem rekla, da bom zrihtala orožje.“ S pogledom ošinem ogromno škatlo orožja. Adian in Feliks pritečeta ven. Adian pohiti k Astrid, jo zavihti v naročje. Ona zajavka od bolečine a ne potoči niti solze.
V stanovanju jo Luan, ki je Duka pustila gor jo je obvezala in ji dala protibolečinsko sredstvo. „Kaj si mislila? KAJ SI MISLILA?!“ se dere Alex nanjo. „Dobro, ne dramatiziraj. Dobro sem. Lahko hodim, se borim, počnem karkoli. Samo malo odrgnin je, poleg tega imamo zdaj vsaj nekaj za vsak primer.“ Alex nejevoljno odide, Astrid, pa se počasi postavi na noge in v dnevno prinese orožje, ki ga je zaplenila. Sama zgrabi tri nože, ki so očitno komplet. Tudi ostali sežejo po orožju. Alex se vrne in v roki drži nekaj nerazločnega. Zamahne s predmetom in spremeni se v palico. Palica je železna. „ To je tvoj oče pustil v tvoji zibki, ko vaju je zapustil. Astrid prime palico in jo zavihti. Na njej so napisane starodavne rune.
Dovolj je že to, da vem da so to rune. Ne pričakujte, da vem kaj pomenijo. Astrid se mu zahvali on pa brez besed odide. Vsi se opremijo z orožjem. Adian, ki je vzel dva lepa meča trenutno buli v Astrid, ki se poigrava z zloženo palico.
Duke, na katerega smo čisto pozabili, se prikaže dol. Brez besed seže po nožu in si ga spravi. Nič ne reče a vemo, da tako pač mora biti, ker z Leah morata imeti rezervo. Nataknem si vilinski prstan in Astrid ponovi za mano. Ne morem verjeti, da sem ju komaj našla, zdaj pa oba ponovno odhajata.

In to je konec še enega dela moje zgodbe. Tiste, ki radi berete bi prosila, če morda lahko predlagate kako dobro knjigo, ker pač nimam nič za početi, ko zunaj nabija sonce, pa tudi za računalnikom ne morem viseti cel dan. Všeč mi je znanstvena fantastika pa tudi ljubezenski romani.

P.S Harry Potterja in Magične živali sem že prebrala.

Vesela bom vaših komentarjev moji zgodbi pa tudi kakšnega nasveta za dobro knjigo 🙂

Lp Ally

0
0

Ful dober del
Jaz mam tudi rada podobne zvrsti knjig kot ti in sem jih tudi že prebrala veliko če še jih nisi prebrala ti predlagam:
Sorodni duši (Joss Stirling)
Kradljiva Phoenix (Joss Stirling)
Temna junakinja: večerja z vampirjem (Abigail Gibbs )
Preklestvo Morigan Vran (Jessica Townsed) predlagam prvi in drugi del sicer ni ljubezni je pa ful
dobra
Zimska zaročenca (Christelle
Dabos)
To so ene izmed mojih najljubših knjig vse razen tiste za katero sem napisala imajo znanstveno fantastiko in ljubezen res da jih je veliko ampak če se jih vsaj nekaj odločiš prebrat ti nebo žal

PS: Nekatere so malo daljše 🙂

Lp liriona

0
0

najprej, tvoja zgodbe je zakonnn 🙂
kar se tiče knjig pa obvezno preberi Percy Jacksona, Šepet(Isabel Abedi), Isola(Isabel Abedi), 49:03:39(Neli Kodrič Filipič), dobra je tudi zbirka Čudoviti Mrtvi(Eden Maguire) ampak je malo slabše napisana, aja pa preberi tudi zbirko Septimus Heap(Angie Sage), deli povrsti so: Magija, Frlet, Medikus, Iskanje in Sirena. saj bi ti priporočila tudi mojo najljubšo knjigo, Razcepljeni ampak vem da si jo že prebrala. No ja ampak lahko jo še enkrat prebereš 😉

0
0

Perfekten del!!!
jaz ti predlagam:
-Kradljiva Phoenix Joss Stirling
-Sorodni duši Joss stirling
-in pa trilogijo Srce iz črnila, kri iz črnila in pa Smrt iz črnila.

zadnje tri so vse dolge po 700 strani.

P.S.:Slišala sem da imajo v Bežigrajski knjižnici tako imenovanega “Mačka v žaklju” kjer dobiš notri 3/4 dobre knjige.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*