0
0

Zdravo, zelo sem vesela ker vam je bil prvi del zelo ušeč, tukaj pa je zdaj drugi.
Že nekaj mesecev je minilo odkar je Flika umrla. Prvih nekaj tednov nisem mogla biti okoli ljudi kaj šele konj. Ampak počasi sem se sprijaznila da tega pač ne moremo spremeniti. Ko sem prišla nazaj v klub, me je bila najbolj vesela Jess. Po mojem prihodu sva se sprehodile do hleva. Na srečo vso Flikino opremo shranila. Tako me ni kaj dosti stvari spominjalo nanjo. Takoj ko sva stopile v hlev sem zaslišala grozen tresk. Enemu od konjev je uspelo podreti vrata staje. Jess je zaklicala:” Hitro, zgrabi oglavko in ga poišči v tisti smeri “ pokazala je proti velikim travnikom “ jaz grem proti maneži”. A vse to je bilo nepotrebno saj sva ko ja našli takoj za vrati hleva. Bila je kobila katere še nisem videla. Bila je čudovita vranka, z belo zvezdo na vrhu glave. Kobilo sva takoj spravili v njeno stajo. Jess je videla, da sem začudena in mi pojasnila:” to je Angel, ena od novih kobil ki sem jo kupila”.
Upam da ta del ni bil predolg, in še enkrat hvala za vse prijazne komentarje. Seveda bi rada vaše resnično mneneje in kaj bi lahko spremenila. 🙂

0
0

zgodba ima zanimivo vsebino 🙂
sicer pa bi res lahko malo bolj podrobno opisala dekletova čustva, kako se počuti, zakaj ji je bila ta kobila tako pri srcu… vse skupaj bi lahko še malo razširila.
del pa zagotovo ni predolg, kvečjemu je prekratek. svetujem ti tudi, da če imaš doma računalnik, raje pišeš na word, ker je lažje pisati, vidiš vse napake, pa tudi lahko si vse shraniš in imaš vse na kupu. poleg tega pa, če pišeš direktno v pisalnico nimaš občutka koliko je zgodba dolga.
sicer pa je zgodba super, vztrajaj dalje 😉

0
0

Hvala, bom upoštevala, ja res nisem vedela da je zgodba tako kratka, vse druge ideje pa bom poskusila povezati v zgodbo.:)

0
0

Tvoja zgodba je zakooon in prosim te, da nadaljuješ!

0
0

Niki neskrbi bom, že pišem nasljedni del

0
0

Ful je dobro:) Nadaljuj!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*