0
0

Učiteljica je stopila k tabli, povprašala je če se kdo javi. Seveda se ni javil NIHČE ker si niso upali in so si prizadevali da ne znajo nič. Čeprav so znali mnogo reči ” Prav, poklicala bom prve tri ” poklicala je prve tri ” Nik D. , Denisa H. , Bibiana F. , ” Bibiana je usuplo pogledala Zalo, nič ni vedela vsedla se je za klop ki jo je določila učiteljica. Tudi Denisa je bila slabe volje. Napisali so si v zvezek kar je bilo na tabli, povpraša ni pa so dobili list. Na koncu ure je Zala mirila da ne bo nič narobe če dobi 1 in je tudi nebo. Bibiana je odšla h učiteljici ” Koliko pa sem dobila? ” je povprašala za njo je stala še Denisa in Nik ” Denisa pa Bibiana 1 ” je rekela ” Nik 4 ” je še dodala Bibiana je z solznimi očmi stekla iz učilnice, Denisa je mirno odšla ni ji bilo mar za ocene,Nik pa nevoljno tako kot skos drugače se pa je v sebi veselil. Zala je pritekla do Bibiane in jo mirila ampak je povedala ” Nehaj! Ka ne veš da me bo ata doma užgal! Nebom imela telefona cela 2 meseca !!!! ” je rekla ob tem me je šokiralo da se tako dogaja pri njeni družini. V učilnici je tudi jokala, odšla je h učiteljici da bi ji dala upravičilo ker je manjkala neki dan ” Zakaj jočeš ” jo je povprašala učiteljica ” dobila sem slabo oceno 1 ” je povedala ” Saj boš popravila ”
” Ampak doma me bo ata udaril pa mama tud ” ” Če hočeš lahko povem socialni delovki ” ” NE!POTEM BOM ŠE BOLJ DOBILA ” je zakričala na koncu in se vsedla. Ko sta Bibiana in Zala končale z poukom je Zala odklenila kolo in počakala na Bibiano da pride do nje ” Sva lahko malo pred šolo ” je vprašala rekla je da ne ker se ji mudi. Tako sta odšli Bibiana je klicala ata in mamo ampak se ji nista oglasila rekla je tudi da si bo izmislila da jjo je nenapovedano vprašala in je dobila 1 in tako bo snemala kaj se ji je zgodilo. Seveda so vedeli kaj se bo zgodilo da nas bo spraševala ampak se ni učila in je bila raje na telefonu. Doma ji je Zala rekla da ji pošle posnetek ampak ga ni bilo ker ji ga je mama zbrisala ko jo je udarila in brcala po tleh tako kot smet.

Prosim pomagajte tem otrokom in če vidite koga takšnega kot je Bibiana F. povejte učiteljim da jim pomagajo in jih dajo čimprej v zavetje.

Izmišljena zgodba.
Anomimna pisateljica

  • Anomimno povem kaj se dogaja na svetu objavil/a 2 leta nazaj
Prikazujem 0 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice