0
0

Sem Zoe in moje življenje se mi je s selitvijo postavilo na glavo. Ko sta mami in oči rekla da se selimo je bil moj brat navdušen, sestra tudi jaz pa sem imela pomisleke. In takole je izgledala naša selitev:

1.DAN
Prišli smo. Hiša je bila velika za 3 prejšnje. Ampak je izgledala GROZNO!!!
imela je velika okna, bila je stara, dolge hodnike in veliko zrcal. Skratka idealna za gledanje grozljivke.
Mama je stopala pred mano, mojim bratom (ime mu je Mike) in mojo sestro (ime ji je Ruby). Na koncu hodnika je bilo VELIKO okno. Na levi strani so bila dvojna vrata na desno pa ena sama. Vstopili smo v prva vrata na levi. Mama je povedala, da je ta soba od Ruby. Bila je starinska a praktična. Ko sem videla da ima še kopalnico v kateri je umivalnik wc, kad in tuš pa sem bila navdušena. Naravnost sta bila 2 manjša okna In v desnem kotu noro lepa postelja. Pisalna miza, miza za računalnik ti sta bili na desni strani. Na desni pa je bil velik predalnik. Na levi strani so bila vrta za v kopalnico in omare za oblačila. Ruby se je odločila ostati v svoji sobi, jaz, Mike in mama pa smo odšli dalje. Na mojo presenečenje je mama odklenila bratovo sobo Bila sem šokirana. A res moram bit vedno jaz tazadnja?! Bratova je bila podobna sobi od Ruby, le da kopalnica ni imela kadi, soba pa je imela visečo mrežo. Mike je ostal v svoji sobi. In ravno ko je mama mislila odkleniti mojo je zazvonilo. Mama mi ni dala niti ključa!!! Tekla je po stopnicah v pritljičje pogledat kdoo je prišel. Jaz sem zavzdihnila in se zazrla v ogledalo na hodniku, bilo je neprijetno in hladno. Gledala se in gledala TAKRAT PA…..

0
0

Zgleda zanimivo. Vsekakor bom brala, zanima pa me le to ali je to kot grozljivka? In ali je zgodba realna ali znanstvenofantastična?

0
0

Ful dobr plis nadaljuj

0
0

Zanimivo nnnnnaaaadddaaaaalllljjjuuuujjjj

0
0

Naj bi bila kot grozljivka bom videla kaj bo nastalo 🙂 Torej ni realna. Naj ne bi bila.

Hvala vsem, ki ste in tudi boste zgodbo brali <3

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*