0
0

V ogledalu sem zagledala podobo starke ki me gleda in se prav nič prijazno ne smeji. Začutila sem srh, ki me je oblival po vsem telesu. Hotela sem steči a nisem mogla. Tudi oči nisem mogla zapreti. Samo gledala sem. Starka v zrcalu se je nekako bližala (ne vem kako naj to povem) meni. Naenkrat je z krvavim nožem in čisto belimi očmi stala poleg mene. Vendar kot duh. Mislim da me je gledala, a je Ruby zakričala in starka je izginila. Bilo me je strah kot še nikoli. Stekla sem v sobo od Ruby. Ruby je bila bleda kot bi videl duha (in nič me nebi čdilo če ga je) in ni govorila. Tiho je sedela na tleh in gledala v steno vsa prestrašena. Potila se je. Pogledala sem proti steni in v ogledalu ki je visel zopet zagledala neko starko.Takrat pa je zatulil še Mike. Ruby se je komaj zbrala in odhitele sva v njegovo sobo, a on je strmel v računalnik s slušalkami na glavi in kaj kmalu sva ugotovile da so ga samo zombiji “ubili”.
Kasneje je prišla mama s ključi od moje sobe. Bila je lepa soba prav taka kot soba os Ruby, le da je imela večje ogledalo. Nad ogledalom nisem bila navdušena. In bila je noč. Šla sem spat in ni mi bilo lagodno.

NOČ 1-2 DAN
Nisem in nisem mogla zaspati. Očka je že zdavnaj prišel in z mamo sta odšla spat v spodnje nadstropje. Tam imata spalnico,pisarne,kopalnico (pravzaprav 2) in stranišča. Vse skupne prostore imamo v pritličju, v kleti pa še nisem bila. Veter je tulil in ni mi bilo lagodno. Spet in spet sem v glavi imela starko. To je bilo zelo grozno. Vrata v pritličju so loputala. Naenkrat je ogledalo padlo z neba in zagledala sem jo . Sedela je na moji postelji, bila je bleda,in imela je srhljive oči….

0
0

Srhljivo je…

0
0

Se strinjam z I love book.
Zadnjič sem pozabila povedati, da mi je zelo všeč naslov tvoje zgodbe.
Morda bi lahko dogodke malce bolj opisala, saj bo to po moje zgodbo naredilo še bolj srhljivo.
Komaj čakam nadaljevanje.

0
0

Hvala vama ❤❤❤
Tak odziv mi pomeni res veliko???

0
0

Namesto vprašajev bi morali biti smajliji…!!!

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*