5
0

Hejla,
Na pisalnici sem bila prisotna že zelo dolgo časa nazaj, a bi rada ostala anonimna in nebi nadaljevala svojih zgodb. Prosim tudi, da ne skušate uganiti moje identitete vse tovrstne komentarje bom namreč ignorirala.

Začela sem s pisanjem nove zgodbe in kot prvo me zanima interes zanjo, torej ali je sploh smiselno, da jo objavljam semle, zato sem napisala kratek uvodni del, da lahko vidite, če vam je všeč in če bi jo radi brali. 🙂
– – – – – – – – – – –
Ura na starem zvoniku je odbila polnoč. Bila je tiha noč, na tlakovano cesto so počasi padale drobcene kapljice dežja, zadnji krajec lune pa so delno zakrili gosti oblaki. Vse je bilo tako mirno in spokojno, a ne zanjo…
Vitka ženska postava je sopihajoče stekla po ulici. Njen temen plašč jest plapolal tik nad tlemi in njeni čeveljci so ostro udarjali ob tla. V rokah je držala detece.

“Tamle je, ulovite jo!” Kmalu je na ulico udarilo še nekaj temnih postav, ki so sledile poti skrivnostne ženske. Ta je pospešila korak ter še glasneje zasopihala, detece v njenem naročju pa je stegnilo svoje drobne ročice proti nebu in smehljaje lovilo dežne kapljice.
Tišino je prerezal rezget konj. “Ne bo mi uspelo,” je pomislila ženska in dvignila pogled potem za trenutek ustavila sopihanje.
Tam je njen cilj. Konec je. Njen zaklad bo varen.
– – – – – – – – – –
No tukaj je. Vem, da je kratko ampak je samo za ‘pokusit’ sploh pa nebi rada prehitro izdala kaj vse se bo v zgodbi zgodilo… Upam, da vam je všeč, če bi radi brali in, če bi radi da tudi jaz preberem in komentiram vaše zgodbe mi povejte v komentarjih. Vsaka kritika/pohvala/pripomba je zaželjena. 🙂

0
0

Uvod je popoln. Seveda, bom tvojo zgodbo spremljala. Vse lepo opišeš, ni slovničnih napak. Ali spremljaš mojo zgodbo Plusi in minusi supermoči?
Lp, NoName

0
0

Res zeelo dobro. Zelo lep način pripvedovanja imaš, na nek način tak temačen in romantičen, da bi kar bral naprej in naprej.
Aje je to prvi del ali uvod?

Lp TaraxBlack

0
0

Hvala obema, ker sta prebrali res mi veliko pomeni.

NoName,
tvojo zgodbo sem prebrala in na njej pustila komentar.

TaraxBlack,
hvala ti, to je na nek način prvi del zgodbe, ampak je popolnoma nepotreben za razumevanje zapleta. V prihodnjih delih bo vse še enkrat pojasnjeno.

Bi mi povedali še kako pogosto bi radi, da zgodbo objavljam (pribljižno 1x na tednen, mogoče 2x?) tako, da bosta na tekočem in, da hkrati ne bo preveč? 🙂

0
0

Res je super!

0
0

Meni je precej vseeno ali objavljaš enkrat ali dvakrat na teden, le da ne objavljaš prevečkrat ker se potem čisto izgubim in ne vspem več slediti zgodbi.
Toliko kolikokrat ti bo vspelo, jaz sem skoraj vsak dan tukaj, da vsaj pogledam kako gre tako da objavljaj kakor ti paše.

0
0

Res lepo napisano. 🙂 Komaj čakam na naslednji del.

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*