0
0

Žarek sonca mi posije na obraz. Pogledam na budilko, ura je pol osmih. Nedelja.
Neeeeee! Danes grem k Sarah, sošolki, ki misli, da sva prijateljici. Še malo bi šla v Sweet Dreams. Rada bi zgubila spomin, da bi imela izgovor, zakaj me ni bilo pri Sarah.

Rada bi se pogovarjala z Dory. Dory Ann, pogumno deklico z veliko domišljije. Desetletnica, okoli katere kar mrgoli čarovnije.

Pižama, ki oglašuje ZOBNO PASTO. Samo to imam oblečeno.

Moja mami dela v tovarni zobne paste, zato je to pižamo dobila zastonj. Izgledam kot oglasni pano. Na njej je narisan fantek, ki pravi ‘Kupite zobno pasto in imejte čiste zobe’. Copati z ogromnimi plišastimi medvedki mi grejejo premrle noge. Čop, ki sem si ga spela včeraj zvečer, se je spustil na moje zatilje.

Moj oči dela v piceriji ‘Sky’n’fly’. Noro dobro! V piceriji stojijo tri rumene mize, devet usnjenih barskih stolov in rdeč žameten kavč. Stene so prepleskane na oranžno, točilni pult pa se sveti v jesenskih barvah. Na steni visi družinsko drevo naše trčene družine.

Vstopim v ‘Sky’n’fly’. V kuhinji očka reže solato. Mami verjetno zdaj tlači zobno pasto v tube. Vzamem mokro krpo in pobrišem umazano mizo 2. Skozi vrata vstopi Kelly.

”Sarah je klicala, rekla je, da zamujaš k njej.”

”Plačala boš za to, da si se dotikala mojega telefona,” zamomljam.

0
0

Zanimivo nnnnnaaaadddaaaaalllljjjuuuujjjj

0
0

Ful super…! Daj nadaljuj prosim:) 🙂

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*