0
0

Živjo. Jaz sem Evelyn Sallest in skupaj s svojo sestro dvojčico Harper. Stara sem štirinajst in obiskujem tretji letnik, no pravzaprav ga bom letos začela obiskovati saj imamo zdaj počitnice. Verjetno se sprašujete kaj je tisti dar, ki me je pripeljal na to čarobno šolo. Znam govoriti z naravnimi elementi. To se sliši čudno, ampak naj vam pojasnim. Če se recimo izgubim lahko vprašam potok za pot in pogovarjam se lahko z zrakom, zato ljudje pogosto mislijo, da govorim sama s sabo. Harper ima enako moč kot jaz. Na predstavitveni preizkušnji sva se predstavilj skupaj in skupaj so naju sprejeli. Veliko ostalih otrok naju zmerja in podcenjuje, ker menijo, da če imava enako moč potem ta moč ni tako posebna.
Mojo prvo leto je bilo super. Vse je bilo normalno dokler v društvo ni prišla Morrigan Vran. Ona je čudežnica in ima zato posebne sposobnosti in moči. Najprej sem bila vesela, da nisem čudežnica, ker sem mislila, da so čudežniki slabi. Zdaj od kar poznam Morrigan pa vem, da temu ni tako in zato si zdaj želim biti čudežnica. Ne maram je preveč, ker je Ethan zagledan vanjo, jaz sem pa dobesesno nora na Ethana, če temu lahko tako rečem. Pač všeč mi je. Njemu se pa Morrigan zdi blazno prikupna, ker je mlajša. Ne vem kaj na njej ga pritegne. Saj vemo kakšna je. Ima črne lase in njen stil oblačenja pozna samo eno besedo. Črna. Jaz imam dolge oranžne skodrane lase in modre oči in seveda pegice. Jaz mu poizkušam povedati, da Morrigan ni zaljubljena vanj ampak v Hawthorna, ampak ne verjame. Mislim, poglejte ju. Nerazdružljiva sta. Ves čas tičita skupaj in se družita (Morrigan in Hawthorne).
Ko nisem na šoli živim v Sydneyu skupaj s svojo mamo, očetom in babico. Vsi so člani Čudežnega družba in moj oče celo dela na njihovem uradu. Po novem, letos je začel. Ime mu je Hunter Sallest moji mami pa Madeline Sallest.
Kot sem prej rekla imam počitnice. Jutri gremo kupit vse potrebno in potem naslednji dan začnemo s poukom.

Upam, da ste uživali v branju, ki je bil bolj opisni, da se seznanite z zgodbo. Naslednji bo začel dogajanje.

0
0

Meni je všeč!

0
0

nn

0
0

Zelo je kul!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*