4
0

Hej vsem skupaj!
Odločila sem se, da že danes dam gor nadaljevanje. Upam, da vam bo všeč!!
Lp, NoName
_____________________________________________________________________________

15. del: https://www.pil.si/pisalnica/zgodba/plusi-in-minusi-supermoci-15-del
Pravkar mi je ga. Evans uničila življenje. Vanj je stopila neopazno in se naselila kot plesen, ki jo zares opaziš šele, ko postane obsežna. … Želela sem odpreti knjigo. … Ko sem se dotaknila njenega zlatega roba, me je zabolela glava. … Čutila sem, kako mi možgani utripajo. … Ogroženi: Emily Jones
Padla sem. …
_____________________________________________________________________________

Odprla sem oči. Okoli mene je bilo vse belo. Dvignila sem glavo, a je bila strašansko težka, zato sem jo spet položila na blazino. Bila sem v bolnišnici. Nato sem se spomnila. Emily. Bila je v nevarnosti. Na omarici sem zagledala svoj telefon. Pograbila sem ga in ga odklenila. Imela sem nekaj zgrešenih klicev. Thomas, Jack, Thomas, Thomas,… se jima je zmešalo ali kaj? Jack, Jack,… Emily. Pol ure nazaj. Še je bil čas. Poklicala sem jo. Zvonilo je in zvonilo, nato pa prekinilo. Želela sem oditi. TAKOJ. Nisem vedela kam, vedela pa sem kako. Kihnila sem. Sestra me je pogledala, me pozdravila in se vrnila na delo. Nič drugega. Napela sem se. Se osredotočila. Nič. Nato sem se spomnila. Ponovno sem pograbila telefon, ter poklicala Emily. Spet se ni oglasila, zato sem ji poslala glasovno sporočilo.
“Emily, prosim poslušaj. Z Jackom nimava nič. Želela sem reči, da sva v ujetništvu trenirala najine moči. Žal mi je. Upam da si na varnem. Prihajam iz bolnišnice. Samo zdrži. V redu boš. Vsi bomo…” Poslala sem in sedla. Na hodniku sem zagledala starše. Takoj sta pritekla v sobo in me začela objemati, a sem ju hitro prekinila. Nisem imela časa, zato nisem dolgovezila.
“Mami? Oči? Kje sta Jack in Thomas? Koliko časa sem spala?” Pogledala sta me, nato pa vse pojasnila.
“Za Emily ne veva, ampak fanta prideta kmalu. V nezavesti si bila pol ure.” Pol ure ni toliko. Še vedno imam čas.

Ob vhodu sem zagledala fanta. Starša s Kate sta odšla na hodnik, Jack in Thomas pa sta pristopila k postelji. Javk mi je izročil knjigo, jaz pa sem jo živčno prijela v roke. Bilo me je strah. Nič se ni zgodilo. Odprla sem knjigo in poiskala Chloe Roberts.
Nevarnost: srednja
Ogroženi: Emily Jones
Še vedno je bila v nevarnosti. Podatek sem pokazala fantoma. Jack se je v trenutku odločil, da se s kolesom odpelje k Emily in ji tudi v živo vse razloži. Thomas je sedel na rob postelje in mi vzel knjigo iz rok. Čez njegovo ramo sem pogledala, kaj počne. Listal je po knjigi. Malce se je odmaknil v stran, da sem lažje videla. Kmalu je našel, kar je iskal. Na papirju so bili zabeleženi naslednji podatki:
JACK WRIGHT
Naziv: savant
Moč: telekineza
Nahajališče: London
Članstvo v TSA: ne

Nevarnost: srednje velika
Ogroženi: Emily Jones
“Smith, kaj pomeni TSA?” Sem ga vprašala.
“Ne vem. Žal. Ampak Emily je še vedno v nevarnosti.” Je pokazal na Emilyno ime. Na starem papirju se je začelo nekaj dogajati. Beseda ‘srednje’ je zbledela in ostala je samo še ‘velika’. Jack je bil v veliki nevarnosti. Thomasu sem rekla, naj gre za njim.
“Ampak, Chloe!” Se je upiral. “Nisem športen tip, kot on in nikoli ga ne bi dohitel.” Nisem popustila.
“Če se mu kaj zgodi, boš prišel do njega. Pojdi!” Smith je popustil in stekel po velikem belem bolnišničnem hodniku proti izhodu.
_____________________________________________________________________________

To je to za 16. del. Upam, da vam je bil všeč. Pokomentirajte kaj vam je bilo všeč in kaj lahko še popravim. In pritisnite puščico gor!
Lp, NoName

0
0

Moti me samo moja nevčakanost. AHHH tako je napeto…

0
0

HITRO objavi nov del! Jaz NE MOREM čakati! Res je napeto!

0
0

Ja hitro objavi nov del.In napiši kaj pomeni TSA!!!!S U P E R JE

0
0

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😀 😀 😀 😀 🙂 🙂 😉 😀 😀 🙂 😉
upa da dovolj pove 😉

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*