0
0

Preden začnem pisati naslednji del bi vas rada opozorila da je zelo pomembno da gledate datume kdaj se je to zgodilo. In nekdo je vprašal če se mi je to zares zgodilo… Seveda se mi ni. To je samo zgodba.

Osupnila sem. Ali sem že od marca v bolnici. Ojoj. Zdaj mi po glavi roji vedno več vprašanj. Kdo sem? Zakaj se ničesar ne spomnim? Kdo sta tadva človeka, ki trdita da sta moja starša? In najpomembnejše vprasanje: kaj se je pravzaprav zgodilo? Vstala sem iz postelje in zapekla me je noga. Zadržala sem krik in se razhodila po sobi. Odprla sem omaro v kateri so bile obleke. Bile so veliko premajhne zame. Vedela sem da niso moje ampak čigave bi lahko bile? Potem pa sem pod mizo opazila roza škatlico na kateri je bilo vklesano moje ime. Odprla sem jo in v njej je bil nek zvezek modre barve. Odprla sem ga na sredini in začela brati.
4.10.2016
Danes je bilo spet grozno. Spet so me lovile in danes jim nisem pobegnila. Ujele so me…ah nemorem pisati.. Moja roka. Tako me boli.

Ojoj, prelistala sem nekaj strani nazaj

4.9.2016
Moje življenje je grozno. S šolo smo šli na bazen in ONA mi je pred vsemi potegnila modrc od kopalk dol in….. Jokam čisto zares jokam tako da nemoram pisati…

Nekaj je še pisalo a se ni videlo ker je bilo razpackano…. Verjetno od solz.

Bila sem zelo zaspana in odločila sem se da bom z branjem nadaljevala jutri

Kako se vam zdi ta del. Prosim komentirajte ker drugače mi je brez veze nadaljevati če ni komentarjev.

0
0

Meni se zdi zelo dobra zgodba. Res. Tudi če ne boš dobila komentarjev nadaljuj.

0
0

Meni se tudi zdi zelo dobraa. Ne ze ful zanima kaj boo se zgodilo. Mogoce pisi malo daljse dele ce gre. Drugace pa supercaaa

0
0

Ta zgodba je superrr. Nadaljuj

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice