0
0

Res hvala vsem za komentarje. Zdaj bodo deli daljši tako kot ste me prosili ker se bo tudi več zgodilo. Aja na koncu mi prosim napišite komentar kaj naj spremenim ali izboljšam ali pa samo kakšna se vam zdi zgodba. Lahko tudi napišete kaj mislite da se bo/je zgodilo.

Danes sem se zbudila zelo zgodaj. Odprla sem oči in se razgledala. Še vedno se ničesar nisem spomnila, sem se pa spomnila da sem včeraj odkrila zvezek za katerega predvidevam da je je bil moj dnevnik. Oblekla sem se in ko sem pojedla zajtrk sem stekla do svoje sobe in pograbila skrinjico v kateri je bil za zvezek.
Malo sem razmišljala potem pa sem ga odprla. Na hitro sem ga prelistala in ga zaprla. Vdihnila sem in se vprašala ali sem pripravljena spoznati resnico o svoji preteklosti. Kaj pa če to sploh ni moj dnevnik. Malo sem premišljevala potem pa sem zaprla zvezek in sem se napotila v spodnje nadstropje. Vprašala sem mamo :„ mami prosim povej mi kaj se je zgodilo ker nemorata večno prikrivati resnice… Tako ali tako sem našla svoj dnevnik in če mi vidva nebosta povedala bom pač prebrala! ” Mama je zagledala kot da je pojedla limona in oče se je začel dreti :„ Nikoli nebos izvedela… Nikoli!! Po vsem kar sva storila zate…” Veš izmučen se je sesedel na kavč in rekel :„ S tvojo mamo ti prepovedujeva da bereš svoj dnevnik, ker nesmes izvedeti ničesar…” Osupnila sem. Zgroženo sem pogledala mamo, ki je rekla:„ Amanda… Toliko dva storila zate, prosim naredi vsaj to za naju. Veliko skrbi si nama povzročila tako da je tvoja naloga da naju vsaj ubogas…” Potem je začela jokati in oče je rekel:„ Oprosti Amanda ker sva taka, a poglej kaj si naredila svoji mami…. Pojdi v svojo sobo, prosim.”
Bila sem besna. Vrgla sem se na posteljo in se zjokala potem sem se zaklenila v sobo in vzela skrinjico ter odprla dnevnik. Tokrat sem začela na začetku.
1.9. 2017( Torej sem približno dve leti nazaj to pisala)
Danes je bil moj prvi dan v novi soli. Šola je velika in prelepa. Pristala sem v 6.a razredu in sošolci so kar vredu. Nek fant po imenu Nik je še posebej lep. Mislim da sem zaljubljena. No, saj je vseeno bom že še izvedela. Veselim se tega šolskega leta in sploh da bom dobila nove prijateljice. Zelo mi je všeč punca Ajša. Zelo je prijazna do mene. Mogoče bova postali najboljši prijateljici. No ja upam da bom odlična saj sem do zdaj bila vedno. Učiteljica je tudi kar vredu. Poučevala nas bo razredni pouk in matematiko. Veselim se da spoznam nove učitelje.

Ojoj kaj je šlo narobe da sem ostala brez spomina. Tukaj v dnevniku se vse zdi tako popolno. No ja saj bom izvedela ko bom prebrala do konca.
Obrnila sen dnevnik na naslednjo stran in za a brati….

Ali naj nadaljujem? Kako se vam zdi?

0
0

Jaa nadaljuj cimprej kr me ful zanima kaj je blo

0
0

Super zgodba! Napisana jw res na zanimiv način. 😉

0
0

Super zgodba nadaljuj

0
0

Hahah noro men je ime aisa (prebere se ajsa)

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice