0
0

Nevem če bom nadaljevala z zgodbo tako da je to mogoče zadnji del.
7.10.2015(1 mesec pozneje)
Ta dan je bil grozen. Najhujši na svetu. Sovražim se. Kaj sem storila!! Pred enim tednom nas je Nik ki mi je všeč povabil na žur v njegovi hiši. Mene, Ajšo, Ajdo in Ano. Ajša je pravila da zato ker mu je všeč in jaz sem ji verjela. Danes smo se uredile in odšle na ples. Oblekle smo se zelo lepo še posebej Ajša ki je bila prepričana da bo ta večer dobila fanta.
Odšle smo in imajo res veliko in lepo hišo. Ajša ga je že takoj začela osvajati jaz pa sem odšla raziskovati hišo. Vzela sem pijačo(Coca-colo) in se napotila v zgornje nadstropje. Ravno sem vstopila v kopalnico da bi se osvežila ko sem za seboj slišala korake. Obrnila sem se in tam je stal Nik. Gledal me je in ni nič rekel. Nasmehnil se mi je in končno spregovoril:„ Uh… Končno sem se znebiti tiste nadležne… Kako ji je že ime.. Asja? Anja? Ajša? No kakorkoli že odkar si prišla si mi všeč… Pridi Amanda greva malo na zrak” Vzelo mi je sapo in rekla sem lahko samo:„Ime ji je Ajša, ” nasmehnil se je in mi rekel:„ Amanda ljubim te!” Nisem vedela kaj naj rečem zato sem bila tiho. Odpeljal me je na balkon in tam sva stala. Tiho. Nato se je obrnil k meni in me poljubil. Povlekel me je k sebi in me odpeljal v neko sobo. Vsedla sva se na posteljo in se poljubljala. Nisva govorila. Potem sem za sabo zaslišala znan glas:„ Kaj za… ” Obrnila sem se in tam je stala Ajša. Izgledala je zelo jezno. Rekla sem :„ Ajša… Jaz…” Prekinila me je stekla do mene in mi prisolila klofuto. Zacela je kricati:„ Ti… Ti svinja… Točno si vedela da mi je všeč Nik!!! Kako si upas!! Ooo kako žal ti bo. Konec je najinega prijateljstva in pazi se! Resno ti govorim. Pazi se prasica mala!!!!!…. ” Iz kotičkov ust ji je špricala slina. Pograbila me je za majco me vrgla na tla in mi z vso močjo stopila na trebuh. Obležala sem tam. Pogledala sem po sobi in Nika ji bilo. Bruhala sem. Zadnje kar sem videla je Bil Nik kako se poljublja z Neko punco…omedlela sem.
Zdaj sem doma in to pisem. Jokam. Vedela sem da sem vsega jaz kriva. Sovražim Nika. Kako bom odšla jutri v šolo? Joj Ajša me bo ubila. Kako zelo me je strah. Se 3× sem bruhala in trebuh me še vedno boli. Nevem kako sem prišla domov a to zdaj ni pomembno.

Ojoj zdaj vsaj približno vem kaj se je zgodilo. Kmalu bom izvedela več. Čim prej sem si želela izvedeti kaj se bo zgodilo zato sem brala naprej.

9.10.2015
Ajsa in ostale so me ignorirale. Razen enkrat vmes mi je Ajda poslala listek kjer je pisalo da Ajša pripravlja načrt ki me bo uničil. Danes sem dobila dve enki in učiteljice me sovražijo. Ker ne poslušam. Mojo življenje je uničeno. Po pouku la je prišel do mene Nik in mi rekel:”………..

0
0

Ne nehat prosimmmm. Meni je tvoja zgodba fulllll zanimiva. In nevem kaj bom ce nebom mogla zvedet kaj se zgodiii

0
0

Okej pac NE! Za nic na svetu ne smes nehat! MORM zvedet kaj se je zgodilo! Prooooosiiiim ne mi tega narest

0
0

Ne smes odnehati!!!zgodba je superrr prosim nadaljuj

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice