0
0

PRAVLJICA:
Nekoč je živelo dekle, ki je imelo lesene čeveljce, ki si jih ni mogla sezuti. Imela je dve kitki in nos. Čevlji je niso motili. Razen kadar je šla v vodo. Takrat ni mogla plavati. Zato se ni kopala. Začela je smrdeti. Vsi so jo klicali, da je smrdljiva. Ampak ona to ni bila. Razen njeni čevlji. Nekega dne je šla k čevljarju. Da bi jih vzel dol. Čevljar je ugotovil. Da to niso čevlji. To so bile njene lesene nožice. Deklica je bila žalostna. Šla je v vas in vsem povedala. Pomagali so ji, ker se je smilila. A mislite, da so ji pomagali? Ker, če mislite, da so ji pomagali. Se motite. Niso ji pomagali. Ampak je niso več zafrkavali. Bila je vesela. Zakaj? Ker je niso več zafrkavali. Če mislite, da je to res. Se motite. Ni bila vesela. Noge jo začenjali srbeti. Mazala jih je s kamilicami. In je pomagalo. Niso jo več srbele noge. Ste mislili, da je to res? Motili ste se. Ni pomagalo. Noge so jo srbele. Nekega dne se je šla kopat. Na globoko vodo. Plavala je. Lesene nožice so jo ponesle na morsko gladino. A mislite, da je to res. Ne ni. Ni morala hoditi po vodi. Ker ni bog. Plavala je normalno. A ste mislili, da je to res. No to ni bilo res. Nožice so ji odpadle. In plavala je kot riba na suhem. Ste mogoče mislili, da to drži. Ne. Ne drži. Noge so jo potegnile na dno morja, ker so bile lesene. Če mislite, da je to res. Se motite. Noge so bile kovinske. Uboga prasica je utonila. Če ste mislili, da je to res. Ste imeli prav. Vsi so šli na pogrebno slavje (ne niso). Če ste mislili, da je ta zgodba resnična ste butelji.

0
0

Sorry ker vprašam. Ali si ti kakšen psihopat? Ker vsak ve, da ne moraš imeti kovinskih/lesenih nog in mislim da se s tem ni pametno norčevati

0
0

A si mogoče meslila, da je ta zgodba resnična? No motila si se. Ni reanična.

0
0

ej street gir si zelo fajn dobra pisateljica prijazna in vse ampak če se ti zdi da se ni pamento norčevati iz tega da ima nekdo lesene/kovnske noge (saj res ni prav) misiš da je vredu nekoga klicati psihopat? takšni ljudje si niso samo krivi za njihove mentalne bolezni in s tem, ko tako kličeš nekoga, ki mu je samo dolgčas in se zafrkava v bistvu žališ njih.

prosim odgovorite, ti pa naslednjič piši takele zgodbe pod temo humor

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice