0
0

Leta 1983 so v Rusiji izvedli eksperiment, v katerem je sodelovalo 5 moških z uničenimi življenji. Prvih 8 dni je bilo vse v redu ker niso spali za 15 dni. Zvečer in ponoči so si pri povedali depresivne zgodbe o svojih življenji. Hrane so imeli za 30 dni, knjig pa celo knjižnico. Strašljivo je začelo postajati 9. Dan. Eden je začel za 3 ure tekati gor in dol po sobi. Ko je končal, so. Drugi, ki niso nič opazili in so brali knjige, so začeli trgati strani in jih z svojimi iztrebki lepiti na steklo. Znanstveniki ki so jih opazovali niso nič več videl. Dovod kisika je bil normalen in tako so poslali čistilca očistit steklo. Ni se vrnil. Poslali so 3 znanstvenike iskat njega. Očistili so malo stekla. 2 sta prišla ven s čistilcem. Enega niso nikoli privedli ven.
15 dan so jih s težavo spravili ven. Imeli so čisto belo kožo in pri čeljusti niso imeli več vseh mišic. Enega so našli mrtvega od stresa in povzročene klavstrofobije.
Postali so psihopat in vsi so umrli v umobolnici.

0
0

To je grozljivo!!! Zakaj bi kdo to nardil?!

0
0

Znanost in ja, saj so se sami prijavili. Aja pa še ne vem koliko milijonov bi dobili. Pa so si pač rekli sej ne more bit tak težko aneda?

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*