0
0

Pred nekaj dnevi…
Vsi so sedeli ob tabornem ognju, pili sok in se veselo pogovarjarli ter smejali. Mona je predlagala, da malo zaplešejo in vklopila hlasbo. Vsi so vstali in zaplesali razen Lune in Sama. “No kakorkoli nisem več hotela Jessy za frizerko, zato sem jo zamenjala.” mu govori Luna.
“Luna manj me ne bi mogli brigat! Hočem se malo sprostiti!” ji zabrusi Sam in gre k ostalim. Luna samo žaslostno pogleda v tla. Sarah in Daniel se vsedeta malo stran in pojeta še malo soka. Sarah ga veselo vpraša: “No, kdaj ji boš povedal?” in pomigne proti Moni.
“Ne vem o čem govoriš.” reče Daniel z resnim izrazom na obrazu.”
Sarah zavije z očmi in reče: “Oh, daj no Daniel. Dobro se
pretvarjaš ampak jaz te poznam. Vem.”
Daniel pogleda v tla in popije še en požirek. Zaslišijo grom. Začenja deževati. Sarah se je neviht zelo bala, zato je hitro stekla k avtu. Tudi Jack in Julia sta šla za njo. Sam hoče steči in, ko je pod drevesom pokliče še Luno: “Lunči! Daj no! Pridi! Dežuje!!”. Luna je še vedno poklapana ampak gre vseno za njim. Daniel vstane in pod drevesom se znajdeta skupaj z Mono. “Dajte no! Samo dež je!” jim reče Mona. Daniel hoče biti cool, zato reče: “Dajte no! Ste iz sladkorja ali kaj??”. Še bolj zagrmi in dež začne bolj močno padati. Daniel se sprehodi do Mone in reče: “Izgleda, da je zabave konec.”. Mona ga le žalostno pogleda in si popravi trak na glavi. “Ja…res je…”
“Mona? Jaz…” začne govoriti Dan in zagrmi še veliko bolj