0
0

Hojla! Napisala sem novi del zgodbe, upam da vam bo všeč:
Zoja se je končno zbudila, pobegnila je groznim sanjam.
Pogledala je na uro. 7.43! Še samo sedemnajst minut do zajtrka. Res ni hotela zamuditi na prvi dan bivanja tukaj, ni želela narediti slabega vtisa na kogarkoli. Zato je hitro vstala, si umila zobe in se odpravila proti omari. Le kaj naj obleče??? Najboljše bi bilo nekaj svečanega in hkrati tudi udobnega. Zato je izbrala rumeno srajco z majhnimi modrimi zvezdicami in kavbojke. Lase si je spela v visok Čop in bila je pripravljena. Zbudila je Lea, ki se je uporniško zvil v klobčič in se z majhnimi kremplji začel držati za odejo.
“Ne bom šel!” je slišala v svoji glavi. “Čakaj… Kako te lahko slišim?” ga ve vprašala. “Joj, kako si butasta. Ti si moja lastnica in jaz sem postal del tvojega življenja. Povezana sva in zato se lahko pogovarjava preko misli. Duševna vez?! Si že slišala za to? Mislim da ne.” Izgledal je precej utrujeno od tolikega govora. “Če se želiš pogovarjati z mano na tak način, umiri svoje misli. Ne smeš razmišljati o ničemer. Potem potipaj po prostoru z njimi in našla ne boš. Zapri oči!” ji je povedal. Zoja je naredila točno tako kot ji je naročil. Čez nekaj trenutkov je začutila njegovo prisotnost z zaprtimi očmi. “Si to ti?” je previdno vprašala (seveda v mislih) in odgovoril ji je! Uspelo ji je!
Takrat se je spomnila na zajtrk, vzela Lea v naročje, mu pogladila dlako na glavi in stekla do dvigala. Vrata so se odprla, prav tako na nasprotni strani in vstopila je. Skozi nasprotna vrata je stopilo dekle, nič starejše od Zoja. Imela je kratke rdeče lase, na nosu ogromno pegic. Na sebi je imela raztrgane kavbojke in kratko rdečo majico. V naročju je nosila majhnega rdečega lisjaka. “Hoj! Jaz sem Pia, pa ti?” Zoja se je predstavila in ravno ko je končala so se odprla vrata in vstopil je Miha. “O, Miha, kako si?” ga je vprašala. “Slabo sem spal, drugače pa ok. To je Emma,” je rekel in pokazal na majhno volčico v njegovem naročju. “Jaz sem Leo,” je slišala Zoja v svoji glavi. “Ste to slišali vsi?” je navihano vprašala Pia. Miha je pokimal in se nasmejal. “Tudi midva veva kako se to naredi, kul.” si vsi slišali v mislih. “Tudi midva,” je rekla Pia in zaslišali so, kako se je potiho zasmejala. “To je Andy.” Takrat so prispeli v najnižje nadstropje in zagledali so…
Prekinili so med, moram iti, res mi je žal da je ta del tako kratek, upam da vam je všeč.

0
0

Zlo dobra zgodba. Res kratka, sam super

0
0

Lepo.
Všeč so mi živali

0
0

Hvala obema. Prosim komentirajte še naprej, saj mi to zelo veliko pomeni.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice