0
0

Živijo! Tu je še zadnji del desetega dela. Kratek bo, zato pa bom danes napisala še enajsti del zgodbe. Prosim preberite, komentirajte in upam da vam bo všeč:
Zoja je š vedno ležala na postelji, obraz je zakopala v odejo ko je nekdo sedel poleg nje. Prijazno jo je pobožal po laseh in kmalu je nehala jokati. Skrivnostna oseba je vzela njeno dlan v naročje in jo začela masirati. Zoja še vedno ni vedela kdo je ta oseba, a zdelo se ji je da je to Mihael. Pretrpel je veliko hudega. Po vsej verjetnosti mu je oče ubil mamo, zato je moral v nekakšno sirotišnico, si je mislila. Takrat je v dlani začutila nekaj trdega, nekaj podobnega ozki in dolgi igli, ki se ji je zarila v kazalec na levi roki.
Postala je zaspana, zmedena in omamljena, ni več mogla
razmišljati.
In takrat je trdno zaspala. V njenih možganih je bila samo tema, črnoba. Ni vedela kje je, kaj je ali kdo
je. Takrat je začutila rahlo tresenje, kot da bi se vozila v avtu. Začela sta se ji vračati vid in sluh. Videla je megleni obris avtomobilskega okna in skozenj nekaj zelenega in oranžnega. Tisto zeleno je bil gozd, oranžno pa nebo malo pred sončnim zahodom, je ugotovila. Torej je že večer! Postajala je vse bolj panična a ni si upala zakričati ker bi jo voznik morda spet uspaval. Zato se je
molče spravila v sedeč položaj, a to je bilo težko ker je imela z debelo vrvjo zavezane roke in noge. Bila je na zadnjem sedežu, od sprednjega dela avta jo je ločevala kartonska pregrada. “Moram se odvezati,” si je zamrmrala za spodbudo. “To so mogoče samo sanje,” si je govorila medtem ko je iskala kakšen oster predmet s katerim bi lahko razrezala vrv. Čez dolgo časa je v majhni škatli pod sedežem zagledala rumeno mačko. Bolj mladiča velike mačke. “Leo!” je zašepetala, a ni dobila odgovora. Potipala je njegove misli, a ni začutila čisto nič. Na srečo je čutila da je živ i. Videla je da se znamenje na njeni desni roki še vedno sveti.
Upam da vam je všeč. Prosim komentirajte.

0
0

K

  • Ginny
    Ups, nesreča :-)
0
0

Super story. Všeč mi je in ful me zanima kaj se bo zgodilo v naslednjem delu

0
0

Zelo dobra zgodba!

0
0

Hvala obema 🙂

0
0

Zelo zanimivo in napeto! Le tako naprej 🙂

0
0

Zelo poučna,zanimiva in napeta zgodba!Piši še naprej! 🙂

0
0

Naja zakaj poučna? Nisem mislila da se vam bo zdela poučna.?

0
0

Meni se zdi super. Čim hitreje nadaljuj 😀

0
0

Super!

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice