0
0

Živijo! Mislim, da je bil prejšnji del precej kratek, zato je to nadaljevanje devetega dela. Prooooosim preberite in komentirajte saj mi to veliko pomeni. Tukaj je zgodba:
Zoja, Miha in Pia so prispeli v najnižje nadstropje. Ko so se vrata dvigala odprla, so zagledali ogromno miz za štiri ljudi, skoraj vsaka je bila zasedena. Vse je bilo praznično okrašeno, na stropu so viseli lampijoni vseh barv. Začeli so iskati kašno prazno mizo, in prav kmalu so zagledali mizo pri kateri je sedel visok, svetlolas fant.
“Se lahko vseeno k tebi?” je vprašala Zoja. Ta fant se je prisrčno nasmehnil in pokimal. “Jaz sem Mihael. Lahko ne kličete Mihec. In to je Ana,” je rekel in pokazal na mlado antilopo, ki je skušala vstati ob njemu. Njene noge so bile majhne in ozke kot drobne vejice, “Uči se hoditi. Vsaj mislim da je to. Ana,
pridi, pridi…” je rekel in poklical antilopo k sebi. Ko se je prekobacala do njega jo je previdno vzel v naročje in jo pobožal. Pia je postala rdeča kot kuhan rak ko se je predstavila. Zoki in Mihu to ni bilo nič posebnega in sproščeno sta sedla za mizo. “Poglejte, tisto je Ayra. Je nekaj takega kot voditeljica naše šole. Pepe je samo njen pomočnik,” je rekel Mihael in pokazal na staro črnkinjo z dolgimi sivimi lasmi.
“Koliko časa si že tukaj?” ga je vprašala Pia in spet močno zardela, “Prišel sem poleti, med počitnicami. To je pred približno tremi meseci,” ji je povedal. “O, poglejte, mislim da bo imela govor!” Ayra je stopila na mini oder iz lesa in potekala po mikrofonu. “Pozdravljeni vsi skupaj! Dobrodošli v novem šolskem letu! Še posebej pozdravljam novince, kar precej vas je. Torej, to leto ne bo preveč zahtevno. Imeli boste nekaj skupnih športni dni, en tehnični in 3 izlete. Imamo novega učitelja. Predstavljam vam gospoda Chong Pina!” je rekla in zaploskali, ter tako spodbudila glasen aplavz. Naprej je stopil nizek gospod. Imel je vse poteze človeka iz vzhoda. Rumenkasto polt, ozke oči, bil je nizke rasti. “Pozdravljeni! Sem vaš nov učitelj korejščine. Poučeval vas bom enkrat na teden. Upam da bom dober učitelj.” je rekel in stopil nazaj.

Upam da vam je moja zgodba všeč, res prosim da komentirajte, saj mi to zelo veliko pomeni. Hvala že vnaprej

  • Ginny
    In res mi je žal za pravopisne napake
0
0

Meni je ful všeč.

0
0

Super pišeš. 😀

0
0

OK, OK, OK! Le tako naprej!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice