3
0

Opravičim se mu in mu podam roko, da mu pomagam vstati. Med smehom me vpraša: “Ti greš na bazene kajne? Predvidevam ker si v kopalkah” (Zardi). “Ja grem. Ti tudi KAJNE? Predvidevam ker si v kopalkah,” ga zafrkavam. “Bi šla skupaj, če sva že oba namenjena tja?” In tako greva skupaj. Saj druge možnosti sploh ni bilo. Celo pot sva tiho. Ko prideva do bazenov si poiščeva prazna sedeža in odloživa brisače. Ker Žan misli da mu sledim steče do bazena in skoči bombico, jaz pa se samo uležem na ležalnik in zamižim. “A ti ne prideš?” je začuden. “Pridem, samo malo kasneje,” mu odgovorim in nazaj zamižim. “AAAAAAHH!!!!!!!” Žan me je poškropil in bila sem čisto mokra.”No zdaj si že itak mokra tako da lahko prideš v bazen!” se mi smeji.
Skočim v bazen in ga poškropim nazaj. Tunkam in škropim ga dokler me ne prosi za usmiljenje. Loviva se po bazenu, da izgledava kot neka otroka, ampak se imava božansko.
Pride Alja in ko naju opazi nama zakriči. “O golobčka, se vama lahko pridružim?” Oba zardiva in se malo odmakneva en od drugega.

1
0

Iii kak kjuti!! Lepa zgodba!!

0
0

Oooo lušno! Super!

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*