1
0

Naslednje dni smo mi trije ves čas tičali skupaj. Po večerji sva z Aljo odšli v najino sobo in se preoblekli v kopalke saj sva hoteli na bazene. Čisto nepričakovano je Alja stekla do stranišča in BRUHALA.
Rekla sem ji, da bova šli na bazene kdaj drugič, a me je ona prepričala nej grem jaz vseeno. In sem šla. Na poti do tja sem srečala Žana, ki je bil namenjen na sprehod. Pregovoril me je da sem šla z njim.
Sprehajala sva se po parku za hotelom in po 15 minutah hoje sva se usedla na klopco na otroškem igrišču. Med nama je trajala smrtna tišina, edino na vsake toliko časa sva se zasmejala kakšnemu otroku, ki je padel iz niti enega metra in bruhnil v jok. Žan je prekinil tišino: “Ej Mia…” “JA?” “Všeč si mi,” reče. Ojoj, se to res dogaja? “Tudi ti si meni všeč.” Zamižim in se udarim po glavi. “To je bilo slišati tako glupo Mia,” si rečem. “Hej saj je OK,” me pomiri Žan. Nato je sledil moj prvi pravi poljub!

0
0

Zelo mi je všeč, edino eno malo pripombo imam. Dogodke bi lahko opisovala bolj podrobno, se bolj poglobila v občutke…drugače pa ful dobro!

0
0

Hvala za nasvet Adelina! Bom poskusila.

0
0

Ja zelo je dobro. Ali si hitela? Tudi jaz se strinjam z Adelino. Kar nadaljuj!

0
0

Hahaha I love bool 🙂 ja mogoče sem pa res malo hitela 🙂 se opravičujem

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*