1
0

Še vedno velja, da ne bom nadaljevala, če ne bo dovolj komentarjev. S tem nočem biti nesramna ali karkoli samo brez vašega mnenja nimam motivacije za naslednjo zgodbo…

Stopila sem iz avta in se počasi odpravila proti vratom. Še vedno se mi je malo vrtelo in bila sem zelo utrujena. Oči je najbrž slišal avto na dvorišču, saj je ravnokar odprl vrata ter stekel proti meni. Močno me je objel nato pa me zaskrbljeno pogledal. “Si v redu?” Pokimala sem in se mu nasmehnila. “Ja sem ja. Vse je v redu.” “Neveš, kako me je skrbelo Liv.” znova me je objel in zasmejala sem se. “V redu sem oči res.” Ko me je spustil je pogledal mami in rekel: “Pozdravljena Helena.” Mami je le pokimala in skupaj smo odšli v hišo. Ko so prišli v jedilnico je tam sedel nek moški. Mami se je usedla zraven njega, jaz pa poleg očka nasproti njiju. “Živijo Livia. Lepo te je spoznati, veliko sem slišal o tebi.” Imel je močan britanski naglas. Dvignila sem obrvi. “Jaz pa pojma nimam kdo si.” Sem nekoliko osorno odgovorila. Mami se je zasmejala kot, da je bilo to mišljeno kot šala. “V Angliji sem spoznala Georga.” Mi je povedala mami. “Okej.” sem odvrnila in pokazala kako zelo malo me je brigalo s kom hodi moja mama. “Preselila se bova v Brighton. To je v Veliki Britaniji in-” “Vem kje je Brighton. Nisem neumna.” sem jo prekinila. Vem. Bila sem nesramna, a vsega tega sem imela dovolj. Mame, tega butastega Georga ter očka, ki cel čas ni rekel prav ničesar. Mami je le pokimala. “Konec koncev pa tako ali tako se veliko ne bo spremenilo. Nazadnje sem te videla pred pol leta. Smešno. A se ne zdi kot da bi že zdaj živela na drugem kontinentu?” Bila sem sarkastična. “Liv…” Oči me je s tem mislil opomniti, da kar sem rekla ni najbolj prijazno, čeprav je on od vseh najbolje vedel, da imam prav. Mama je pogled usmerila v mizo in vseeno nadaljevala. “Noseča sem.” Je kar izstrelila. Nisem vedela kako naj se na to odzovem. Pred parimi leti bi me to prizadelo in bi stekla jokat v svojo sobo. Prizadelo bi me dejstvo, da si moja mami ustvarja novo družino. Brez mene. A zdaj je drugače. Zdaj sem jo le pogledala v oči in rekla: “Čestitam.” Potem sem na hitro pogledala še Georga, ki se je neumno nasmihal. “Če mi zdaj oprostite grem v svojo sobo se učit. Jutri imam pouk.”
Oči je zmajal z glavo medtem, ko sem se že odpravljala po stopnicah v zgornjo nastropje. “Liv, jutri ne boš šla v šolo.”
“Kaj pa govoriš. Seveda bom šla. Nič ni narobe z mano no, res.”
Stekla sem v svojo sobo in ugasnila luč. Usedla sem se na okensko polico in opazovala kako zahaja sonce. To me je vedno pomirjalo. Dolgo sem tam sedela sama s svojimi mislimi. Kmalu sem lahko videla kako se mami in George odpravljata. Takoj, ko je njun avto zapeljal z našega dvorišča sem si oddahnila. Nedolgo za tem je prišla Sally. Sally je očijeva punca. Res je super oseba in zelo vesela sem, da je oči z njo. Naj se sliši to še kako čudno, a veliko raje jo imam kot mami. Ne predstavljam si kako mnogo hujše bi bilo preteklo leto brez nje. Včasih si je vzela dopust le, da se je cel dan pogovarjala z mano. Prav ona je bila tista, ki mi je vsaj malo pomagala skozi vse to. Sonce je že zašlo in prestavila sem se v posteljo. Že dolgo nisem tako hitro zaspala. Ponovadi bedim pozno v noč.
Zbudilo me je sonce, ki je sijalo na mojo posteljo. Počasi sem odprla oči in še nekaj časa samo ležala. Potem pa me prešine, da imam šolo in v paniki skoraj padem s postelje. Ura je bila deset zjutraj. Super, dve uri sem že zamudila! Ah joj le kaj bom rekla učiteljici… Hitela sem se oblačit in takoj, ko sem to opravila sem dobesedno zdrvela v kopalnico. Medtem, ko sem tekla mimo dnevne sobe je Sally zaklicala za mano: “Kam se ti pa tako mudi?” “Umm ja halo…Šolo imam!” Sally se je le zasmejala. “Tom mi je naročil naj te ne zbudim. Ti je že napisal opravičilo.” “Kaj? Pa saj sem čisto v redu.” S zobno ščetko v roki sem prišla v dnevno sobo. Sally je skomignila. “Vztrajal je. Ampak no… Če imaš čas… Bi lahko po nekaj skočila v center prosim?” Pogledala me je s svojim prosečim obrazkom, ki mu preprosto ne moreš reči ne. “Seveda. Samo, da si umijem zobe pa grem.” Z veseljem sem ji pomagala. Pa ne mislite, da je Sally lena, prav ona je ponavadi tista, ki vsem pomaga kolikor more. A zadnje čase to malce težje dela. Noseča je. Tako kot mami. Ampak tisto ne bo moja sestra ali brat, od mami otrok namreč. Dvomim, da ga bom sploh kdaj videla. Zakaj tako govorim? Zame družina ni to, da jo vidiš vsake pol leta in ni tam ko jo najbolj potrebuješ. Zato sta moja družina Sally in očka. Ne bi si mogla zamisliti lepše družine. Njiju imam najraje na svetu in Sallyin otrok, to bo tudi moja družina. Otrok bo moral biti zelo lep, saj je Sally prava lepotica. Ima temnejšo polt in črne kodre, njene oči pa so zelene. Moje so tudi zelene ampak niso tako lepe kot njene.
Takoj, ko sem se pripravila sem le še vzela torbico in se odpravila od doma. Bil je lep dan zato nisem pričakovala, da bi se lahko kaj slabega zgodilo.

0
0

nadaljuj zelo mi je vsec da saj eden pise dalse kokar ostali

0
0

Veš samo tretjega dela niswm brala in zato sem se ti hotela opravičiti.

0
0

Super zgodba!
Prosim nadaljuj!
Zelo mi je všeč kako pišeš. Tako je napeto, da si kar predstavljam, da sem res tam in se mi vse skupaj res dogaja! Noro!
Komaj čakam nadaljevanje in hvala, da nisi odnehala s pisanjem.
Plis nadaljuj, ker grem vsakič po šoli takoj na Pilovo spletno stran samo, da preverim, če si nadaljevala.
Joj kako nakladam. Ampak tvoja zgodba mi je res zeeeeeeeeeelo všeč.

0
0

Ne opravicuj se saj te razumem❤️ pa res ful mi je zal oprosti se enkray

0
0

nadaljuj ful je super brat tvojo zgodbo zaenkrat sem prebrala ze vse tvoje zgodbe tudi prejsnje

0
0

Ne opravicuj se saj te razumem❤️ pa res ful mi je zal oprosti se enkray

0
0

Všeč mi je

0
0

Ne!!! Prosim ne! Pa tako napeto je bilo. Cam popolnoma te razumem, toda Shelly! Za nas, ki še vedno beremo zgodbo jo prosim nadaljuj! To je najboljša in najbolj brana zgodba v vsej pisalnici!!!
Se sploh zavedaš kakšen talent imaš?
Ne smeš odnehati! Enostavno ne smeš! Proooooooooosim!

0
0

You girl, you know how to write. Super je.

0
0

Čakajte malo… A potem boš nadaljevala ali ne?

0
0

Hvala vaam!❤️

0
0

Opala tkaj pa imamo nekaj. Se ne čudim, da imaš 21 kometarjev res si dobra. Tako ideja kakor napisano ke dobro (in prav zradi dobrih opisov bi tudi jaz priporočala trigger warning kaj veš kaj se komu plete/je pletlo po glavi). 🙂

0
0

kdaj bo nadaljevanje

0
0

NUJNO NADALJUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

0
0

Res mi je vsec kako pises. Zelo doziveto in odraslo. Nevem koliko si stara ampak to je kot knjige ki jih vzamem v knjiznici in jih ne spustim dokler jih v enem veceru ne preberem celih. Super si!

0
0

Kyutie to je točno to, kar se zdi meni!
Nora zgodba.
Komaj čakam na nadaljevanje!!!
Kdaj boš nadaljevala?

0
0

Popoplno, kot vedno.:)

0
0

Shelly ful bi tada brala res res… Amak samomor… Ta beseda peče peče peč tam spidaj v trebuhu peče…. Vsakič ko se seznanim z njo vidim njegov obraz oči, ki zrejo v moje zadnjo fotografijo, zadnje besede, njegovo punco, njene porezane roke, njene rdeče oči njeno kričanje, ki ga nisem mogla ustaviti ko sem jo videla se mi je podrl svet…. Res mi je grozno ker ne morem brat in se pridem sem samo usakič smilit sama sebi…

Ubistvu bi ti rada pivedala da te podpiram in da dobiš od mene vso podporo. Rada te mam piši še naprej <3

0
0

Upam da boš razumela tretjega dela res nisem mogla več </3

0
0

O moj bog. Oprosti Cammy nisem vedela da se ti je to zgodilo. Sem mislila da… Oprosti res nisem hotela biti tako nesramna. Zgodbe ne bom nadaljevala. Joj grozno se pocutim oprosti mi res nikoli te nism hotla prizadet ker si res supr oseba in jaz imam tudi tebe rada zato nocem da si zalostna…

Prikazujem 1 - 20 od 23 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*