Odgovorjeno
3
0

6. WHAT A….?
O svojem bratu še nisem povedala prav dosti. Do prihoda na Bradavičarko sva bila zelo dobra prijatelja, navezana drug na drugega. Na vlaku, ko sem sedela z Lily in ostalimi, si je našel drug kupe. Do nedavnega nisem vedela s kom je sedel, sedaj pa mi je jasno. S svojimi bodočimi prijatelji, z Robausom Rawsom in s Siriusovim mlajšim bratom, z Regulusom Blackom. Ko sva prišla v različne, celo sovražne si domove, sva se zelo oddaljila. Sploh nisva več niti govorila. Če sva se na hodniku slučajno srečala, me je ignoriral. Najhujše pa me prišlo okoli sredine novembra. Po šoli je zaokrožilo, da so Luca, Robaus in Regulus postali jedci smrti in da so se pridružili Mrlakensteinu, za katerega sem takrat prvič slišala. Ko sem za govorice izvedela, sem bila šokirana, a najprej nisem verjela. Ker sem se hotela prepričati, če je res, sem se odpravila v temnice, v njihovo dnevno sobo. Šla sem sama, saj je bila prejšnjo noč polna luna, Remus pa je okreval pri madam Pomfrey,  s Siriusom pa sem bila še vedno skregana. Tudi Lily ni mogla z mano, ker je bila pri dodatnih urah za napoje. Luco sem s prijatelji našla blizu vhoda. Prosila sem ga, če se lahko pogovoriva in privolil je, zato sva šla ven, na sprehod po posestvu. Ko sva hodila sem začela:
“Hm..Luca, po šoli se širijo neke govorice…”
“O čem?” me je pogledal postrani.
“Pravzaprav o tebi in tvojih prijateljih. Naj bi se pridružili Mrlakensteinu,” sem rekla.
“Kako si drzneš izgovarjati Mojstovo ime?” je zavpil name in se ustavil.
“Torej je res? Luca, kako….” Zmanjkalo mi je besed.
“A boš končno začela verjeti resnici, tepka neumna? Na tu imaš dokaz!” je še vedno vpil in si zavihal rokav. Tam je bilo znamenje. Ko sem ga zagledala, sem ihte stekla nazaj v grad.
“Ti kar teci, krava neumna in ne vračaj se!” je se še zadrl za mano.
Stekla sem v dnevno sobo in si vmes brisala solze. V  dnevni sobi je bil samo Sirius, ki je takoj stekel k meni.
“Luce, oprosti mi! Jaz sem takšen osel, ne znam se obnašat, oprosti, stokrat…čakaj, kaj je narobe?” je rekel, ko je opazil moje solze.
Prišel je do mene, me popeljal do kavča ob kaminu in me objel. Naslonila sem se mu na ramu in mu z občasnimi premori razložila, kaj je bilo.
“O Luce, moja Luce. Prosim, ne joči. Ni vreden tvojih solz.”
Ko sem se malo pomirila mi je dal robček in kozarec vode.
“Hvala Sirius. In hvala, da sva se končno pobotala. Seveda ti oprostim, grozno mi je bilo te dneve, ko sva bila skregana,” sem rekla in ga objela.
V njegovem objemu sem se počutila tako domače, da sem bila popolnoma presenečena, ko me je pogledal in me poljubil.
V tistem trenutku je v sobo stopil Remus.
“Kaj za…” je pobuljil in stekel v sobo.
Odrinila sem Siriusa in glavo zakopala v dlani.
“Oprosti Luce, nisem nameraval, kar prijelo me je,” se mi je skresano opravičil Sirius. Zamahnila sem z roko in stekla za Remusom.
“Remus, odpri!” sem ihtela pred zaprtimi vrati.
Ni jih odprl in iz sobe ni bilo slišati niti glasu.
“Remus, prosim! Ni bilo tako, kot je bilo videti! Prosim, dovoli mi, da ti razložim!”
V tistem je odprl vrata in njegova razmršena glava z rdeči i očmi je pogledala ven.
“Ni mi mar, kaj imaš za povedati. Sem sam dovolj videl. Prosim, pusti me.”
S temi besedami je zaloputnil z vrati in me pustil samo. Žalostno sem odšla v svojo sobo in na postelji jokala celo noč.

Link: https://www.google.com/search?q=blonde+girl+crying+on+the+bed&client=tablet-android-tmobile-si&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjjjfj71rfoAhVCmIsKHYuMAm4Q_AUoAXoECAkQAQ&biw=800&bih=1280&dpr=1.5#imgrc=ckJOH2MzAC9eQM
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zgodbe še ni konec, upam pa, da vam je všeč. Komentirajte!

Najboljši odgovor
0
0

OMG!!!Ti res obvladaš!!!Ne vem ampak tko se mi zdi tvoja zgodba dobra da kr ne morem čakat na nov del.Me pa res zanima kaj se bo zgodilo z Siriusom in Remusom.Super zaplet ki se zapleta.Ti kar nadaljuj pa po možnostih objavi dva dela v enem dnevu.Nekateri nestrpno pričakujemo 😉 .

Ostani zdrava.
Lp.
🙂

Najboljši odgovor
0
0

Noro meni je ful všeč upam, da bo kmalu nov del.

Najboljši odgovor
0
0

Res super zgodba. Nestrpno pričakujem nov del!
Zaplet paje žalosten. Upam,da se hitro odplete!

0
0

Hvala obema, glede dveh delov na dan pa verjetno ne bo šlo, ker imam veliko dela za šolo in glasbeno in ker bi bilo prehitro konec zgodbe. Harry Potter, kot si verjetno opazila, so deli kar precej dolgi in moraš razumeti, da kar dolgo traja, da enega napišem. Bom pa ostala na enem delu na dan. Upam, da je vseeno v redu 😉

0
0

CAAAAAARSKO!!!!!!!
Ne morem čakat na nov del!!!
🙂

0
0

Vseeno je ok.Na vse zadnje ti odločaš saj je tvoja zgodba.

0
0

Hitro napiš nov del

0
0

Hvala vsem ❤

0
0

❤?????

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*