0
0

Torej, kar pojdimo v zgodbo. Danes je normalen šolski dan, že Vsaj par mesecev je šola in stvari se vsak dan slabšajo. Včeraj, ko sem imela kosilo so name polili juho, ki je bila še vroča. Jaz sem kričala in si začela slačiti jopico, ostali pa so se smejali.. na koncu sem dobila opekline po vratu do trebuha… in NATO se še ravnatelju lažejo, da sem jih jaz pretepala.. Ampak prvo vas moram predstaviti tej grupi nasilnežev.

Kot sem prej rekla, največji nasilnež na šoli je Klemen, saj se spravlja na druge a jaz sem Vsaj dvakrat na dan na njegovem seznamu. Druga je Barbi, Barbi je njegova sestra, najrajši mi skupaj težita, nato pa se lažeta in mene spravita v težave…. A njih je vedno veliko, jaz sem pa ena. Komu bojo verjeli? Naslednja je Ana, Ana ni nasilna, samo zna te ponižati in užaliti v parih sekundah. Naslednji je Adam, on ima zelo znan twitter account, in večina stvari ki jih objavi so skrivnosti drugih in kake ponižujoče stvari , da osramotijo ostale. In še zadnji je Lan, Lan…. kako opišem lana? Lan ima probleme z jezo… če ga razjeziš…. no, nočeš ga. Zadnji otrok je končal v bolnici, in ko sem bila še mlada mi je enkrat zvil gleženj….

Ampak no, pojdimo nazaj v zgodbo.

Jaz; ahhh, spet šola…. naj vzamem denar in telefon ali pustim doma?-
Če Se sprašujete zakaj, že dva telefona in veliko denarja so mi vzeli…
Jaz; boljśe da ne… nočem da izgubimo več, kot smo že.

Vstala sem in se oblekla v kavbojke in normalno belo majico. Živimo v hiši z enim nadstropjem, skoraj vse sobe so skupaj povezane razen seveda stranišče. Vzamem torbo z malico in se napotim v šòlo. Pot v šolo traja pol ure, zato se zbudim uro prej. V šolo pa hodim z mojo najboljšo prijateljico saro . Sara je v šoli znana kot čudakinja, ker je Klemnova sestra Barbi vsem rekla, da je videla saro jesti kosilo v stranišču… Ampak v resnici je Sara prijazna in pametna. Mogoče nisve ravno lepi, Ampak lepota ni samo na zunaj… kakorkoli…

Sara; hej! Zakaj Danes tako hitro hodiš? Resno, skoraj tečeš, bolj počasi!
Jaz; ah, Danes imamo tiste prijavnice za predsednika/predsednico njegove šole.
Sara; Ahaaa…. Ampak…. saj veš, da bo tudi barbi tekmovala ha? Zanjo bojo vsi glasovali!
Jaz; vem… Ampak je vredno poskusiti. Pa ona sploh noče res biti predsednica, samo važiti se hoče, da je ona predsednica, ne pa jaz. We spomniš prejšnjega leta?

Prejšnje leto-flashback

In zmagovalec/zmagovalka za to leto v plavanju je…. Barbi Kovač!
Barbi; oooooja! Veste, naša draga Mateja Je to zelo hotela, a njena debela postava ji to onemogoča! Resno , ti glupa bajsa!

Sedanjost

Sara; ok… Mogoče, Ampak ne ji dovoliti da te poniža!
Jaz; ok- .. o lej… prispeli sva.

Pogledali sve gor na šolo. Pred šolo je polno učencev, nekateri se pogovarjajo, nekateri se cmokajo nekateri kadijo… saj veš, stvari pred poukom… V daljavi zagledam… anjo in njeno grupo..
Jaz; Sara, hitro preden naju vidijo!
S hitro hojo pospešive v šolo.
Sara; to je bilo pa blizu- se je pohecala Sara.

Jaz; karkoli, kaj je tvoj prvi predmet? Te urniki so vedno znova čudni .
Sara; ahh… naravoslovje, ti?
Jaz; a , ne… Ampak imave pa drugo uro skupaj, ne?
Sara; Jp, seveda. No, grem. Izogibaj se tistih kretenov.

Objeli sve se in vsaka je odšla v svojo smer.
Ah,…. čas za pouk

0
0

Full mi je vsecc 🙂 🙂

0
0

Še kar dobr

0
0

carsko!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice