0
0

To je moja prva objava in upam, da vam bo všeč. Datumi so izmišljeni.

2. marec, torek
Moj prvi zapis v dnevnik…živčna sem…kaj naj sploh napišem? Samo prepusti se, si pravim. Ok, pripravljena sem.
Ja, moje ime je Lisa stara sem 13 let. Sama sebi bi si rekla, da sem drugačna od drugih. Imam neko skrivnost za katero še nisem pripravljena, da jo povem. To je tudi eden od razlogov, da sem bila tako skeptična ali naj začnem pisati ta dnevnik.
To, da sem posebna že pove moj rojstni dan, natančno datum mojega rojstnega dne, 29. februar. In ja imam ga vsaka štiri leta. Po eni strani kar zanimivo, po drugi strani pa ne, zakaj? Nikoli nisem vedela kdaj naj ga praznujem. Letos (na srečo) je februar imel toliko dni in priredili smo veliko zabavo, kot jo vsakemu članu naše družine. Kot darilo sem dobila ta dnevnik. Najboljše darilo kar sem ga dobila. Namreč jaz zelo rada pišem različne zgodbe o nadnaravnem svetu. Včasih, ko mi je dolgčas se usedem na okno in začnem pisati. V tem vidim rešitev za svoje težave, ki sicer niso spet tako velike ampak dovolj velike, da mi grenijo življenje. Predvsem v šoli imam probleme. V našem razredu je skupina zelo popularnih, najbolje oblečenih in seveda najbolj zlobnih punc kar je možno. Jaz in moja bff jim greva strašno na živce. Skrivajo nama stvari in jih potem uničijo. Pogosto tudi podtaknejo kakšno zgodbico. Ko je Emina (moja bff) mami hudo zbolela in dobivala napade tesnobe, so jo začele vse zafrkavati, da je njena mami nora. To je zaokrožilo po celi šoli in Eme takrat dva tedna ni bilo pri pouku. Vsak dan sem jo obiskovala in ji prigovarjala, da mora to nekomu povedati, po možnosti nekomu v šoli. Upirala se je in upirala in govorila, da jo bodo potem še bolj zafrkavali. Dovolj sem imela tega, da jo gledam vsak dan čisto na tleh. Zato sem ji rekla ” Zdaj ti pa dam na izbiro. Ali grem sama do socialne delavke ali pa greva skupaj.”
Že takoj naslednji dan sva skupaj odšli v šolo. In končno je nekdo od odraslih izvedel kaj se dogaja. Vse se je rešilo, tisti snobi od punc pa so morali narediti predstavitev o tej bolezni in priznati vse svoje napake. Za kar sem pa najbolj vesela, dobile so vzgojni ukrep.
Takole je v šoli, da me je včasih že kar mora priti tja.
“Lisa pridi sem.” me kliče mami.
“Ja, takoj.”

Upam da vam je všeč:)

0
0

Mene ful zanima kaj se bo zgodilo

0
0

Dobro je
Nadaljuj prosim

0
0

Kul zgodba upam da bo čim prej novi del zakaj ima ti vsi dobre zgodbe jaz pa nimam nobene nobenemu ni zanimiva

0
0

Am ok? Še ena navadna pocukrana najstniška zgodba

0
0

WTF vanili kaj ti to govoriš. To je super zgodba

0
0

sem slučajno rekla da je slaba? sori malo mam slab dan 🙁 drugače mi res ni preveč všeč, ni pa najslabša

0
0

Katera pa ti je najslabša?
Vanili prosim povej mi

0
0

wtf, dej nehej obe veva, da je blo tukej že dost groznih zgodb ih pa ne bom poimenovala, ker bi bila potem spet zapisana kokr nekdo nesramn sam tbh nobena zgodba, ki se tako zdej objavlja ni dost dobra mislim ful raj berem dejansko knjige

0
0

Vanili to so pa predsodki.
Za tebe mora imeti zgidba opravlhen ne vem kakšni vse strokovni ispit in imeti platnice, da je vredna branja ali kaj?
Verjemi mi, da so nekatere zgodbe tukaj skoraj enako dobre kot nekatere knjige.
Vendar nekateri pač vse jemljete za boljše, če je tisto v neki knjižnici.
Ker imate predsodke.
Sploh se ti ne sanja kako sovražim take ljudi

0
0

Nekdoooo, prebrala sem čisto vsako zgodbo na prvi strani nekaterih nisem spremljala od začetka, res nekatere ideje so dobre priznam, ampak oprosti jaz tega nebi poimenovala knjiga. PA VEM, da se pisatelji trudijo, ampak vseeno pomisli malo 3/4 jo napiše samo na pisalnico ali blog in je nima čisto nikjer drugje shranjene in jih neha pisati takoj, ko zgodba nima dovolj pozitivnih odzivov. Ok zdaj boš rekla predsodki, samo meni se enostavno ne zdi pravično, da so nekateri, ki pišejo za zabavo samo sem in vmes še nekajkrat nehajo ali pa začnejo na novo samo, da bi dobili več pozitivnih odzivov obravnavani enako kakor tisti, ki so nekaj let študirali in hudo garali samo, da so izdali knjigo ta pa npr. ni uspela, zato so napisali še 5 novih z isto usodo in jim je šele v 6 uspelo v njihovem poklicu.

Ampak ok, umikam se, zmagala si, ker se bodo itak vsi zavzeli za uboge pisatelje tukaj. Res priznam, rekla sem, da so te zgodbe manj vredne, čeprav mogoče niso in zavedaj se DA SEM DALA SKORAJ VSAKI ZGODBI NA PILOVI PISALNICI PRILOŽNOST SLUČAJNO SE MI JE UTRGALO TUKAJ RES PREDSODKI JA GROZNA OSEBA SEM, KER BI RADA BRALA TISTO V ČEMER UŽIVAM IN, ZATO SI ZASLUŽIM BITI SOVRAŽENA (po tvoji logiki).

Mislim, da predsodki niso več predsodki, ko se o nečemu prepričaš.

0
0

69 ogledov!! Čestitke!!

0
0

Odlična zgodba, super si napisala komaj čakam da nadaljuješ res super. Čim prej napiši nadeljevanje. 🙂

Prikazujem 12 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*