Odgovorjeno
1
0

Fleur

Kako mi je dolgčas! Še malo pa bosta Mabel in Estelle končali s poukom in me bosta prišli obiskat, da bomo skupaj delale nalogo. Do takrat pa nimam kaj za delat, razen tega, da strmim v strop. Čakaj malo! Saj imam s seboj tudi računalnik! Odločim se, da pokličem mamo, ki je na službeni poti v Ameriki nato pa še očeta, ki je na službeni poti pa v Italiji.
ČEZ DVAJSET MINUT…
Kaj naj počnem pa sedaj, ko sem govorila že z obema staršema? Izklopim računalnik. Ga znova vklopim… Odločim se, da bom pogledala slike, ki jih imam na računalniku. Gledam, gledam… Čez nekaj časa pa opazim sliko na kateri je Bastian. “Thank God, da je računalnik moj!” pomislim, ko si nastavim to sliko za ozadje. Zazvoni mi telefon. Mabel je. “Hej, končala sem s šolo. Čez približno deset minut bom pri tebi.” reče in prekine. “Prav.” Si mislim. Grem nazaj na računalnik ter malo surfam po internetu. “Blink, blink.” se mi oglasi telefon. Nekdo mi je poslal sporočilo. Pogledam. Bila je Mabel. “Luc me je povabil na sladoled. Zamudila bom.”
Bastian

Počasi hodim do vhoda. Na hodniku zagledam Mabel. “Mabel!” ji zakličem. “Ma…” še stavka nisem dokončal je že izginila. Strah me je. Le kam bi rada, da grem? A me premaga moja radovednost in ji sledim. Teče po dolgem hodniku za katerega imam občutek, da se sploh ne konča, nekajkrat zavije nato pa se končno ustavi pred vrati sobe 33. “Kaj je tam notri?” jo vprašam ves zadihan. “Kdo in ne kaj.” me popravi. “Aja in v tej sobi je nekdo, ki ga poznaš.” mi še reče nato pa (spet) izgine, a tokrat izgine v ženskem stranišču. Le kdo, ki ga poznam bi lahko bil v tej sobi? A me spet premaga radovednost in potrkam na vrata od sobe. “Naprej.” mi reče znan dekliški glas. Vstopim v sobo. V njej zagledam Fleur, ki leži na svoji postelji z odprtim računalnikom. Odkrito povedano :res nisem pričakoval tega. “Hej.” rečem malo v zadregi. Fleur se mi nasmehne in si pogladi svoje lase. Mislim, da tudi njej v tistem trenutku ni bilo ravno preveč prijetno.

Najboljši odgovor
0
0

Meni je ful všeč čim prej nadaljuj PROSIM

Najboljši odgovor
0
0

Super je!! In kot je že zala2710 rekla, nadaljuj!!

Najboljši odgovor
0
0

Res mi je všeč!

0
0

Wow.. Mi je vsec ta napetost:)

0
0

Zelo lepo pises!! Preprosto berljivo in lahkotno! Super! Zelo mi je vsec!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*