0
0

PROLOG:
Sem Rosa Ginger, stara sem 12 let, živim na Irskem in imam veliko skrivnost. Ta skrivnost je, da vidim angele. Videla sem jih že od rojstva, a nikoli jih nisem znala opisati. To so prečudovita bitja, ki mi pomagajo na vsakem koraku.
Moje življenje ni takšno, da mi stalno sonce sije iz riti, ni pa tudi ne vem kako žalostno. Živim z očetom in mamo ter mlajšim bratcom. Nisem ne vem kako lepa, nisem pa tudi grda. Nimam prijateljic, moji edini prijatelji so angeli.
V šoli me nobeden ne mara, ne sošolci, ne učitelji. Sem kar dobra učenka, čeprav nimam volje za učenje. Vsakič, ko se pripravim na učenje mi nekaj odvrne misli od njega in že sem zunaj v družbi angelov.
——————-
1. POGLAVJE
Tik, tak, tik, tak,… Dež je padal na staro okensko polico. Slišala sem jih, a bilo je pretemno, da bi jih videla. Čez par minut bo mama prišla domov in slišala jo bom kako si pripravlja večerjo, nato bom stopila v kuhinjo in se pogovorila z njo. Tako je bilo vsak večer. In res, ko sem zaslišala ropotanje krožnikov sem stopila v kuhinjo. Začel se je pogovor, ki je izgledal nekako tako:

M: mami J: jaz
M: Hey.
J: Živjo.
M: Kakšen je bil tvoj dan?
J; Tak kot vsak.
M: Aha.
J: Slišala sem, da se bomo preselili. Je to res?
M: Glej ljubica, to bi nam zelo pomagalo pri denarju. Saj veš, da ga je veno malo.
J: Ja, ampak jaz bi ostala tukaj.
M: Ljubica, pojdi spat.

Šla sem, saj je nisem mogla več poslušat. Zakaj bi se sploh preselili od tu, tukaj je zelo lepo. Vse polno gozdov je in zelenja. Prelepo. Počasi počasi sem zapirala oči in na koncu zaspala.
———————————————————–
Kako se vam zdi? (: (: (:

0
0

Itak da next. Tako kot na igrah bom tudi tu nextala

0
0

Super. Nadaljuj!

0
0

Danes ne bo nadeljevanja, ker sem imela vse napisano in se mi je pol zbrisal. ): ): ):

0
0

Sliši se zanimivo. Kar nadaljuj.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice