0
0

Hej! Pa je prišel čas za novo zgodbo…

Hej! Kako si? Kaj počneš? Joj… lepo bi se bilo predstaviti… Jaz sem Ela. Stara 17 let. Če ti povem po resnici, pa upam, da tega ne poveš nikomur, sem v resnici stara 99 let. Pa kar veselo računaj, kdaj sem se rodila. Ja, si prav ugotovil/a? Naj obrazložim na hitro… moja starša sta vladarja vampirjev. Torej, če prav sklepaš, si verjetno že ugotovil/a, da sem vampirka tudi jaz. Verjetno si predstavljaš vampirja takšnega, kot v grozljivkah- rdeče oči, nadnaravna lepota, uničevalna moč, nadnaravni talenti, krvosesi, podočniki našpičeni in veliko večji od ostalih zob… naj ti povem, da imamo oči čisto normalne barve, to o nadnaravni lepoti, uničevalni moči in nadnaravnih talentih pa je res. Krvosesi ravno nismo, jemo lahko tudi človeško hrano. Le redki so še tisti, ki ubijajo ljudi. Nekateri se prehranjujejo z živalmi, ostali kombinirano. Mi jemo kombinirano človeško hrano, včasih si privoščimo kaj živalskega. Naši podočniki res niso preveč izraziti, so le malo daljši. Moja starša imata vse možne nadnaravne moči, saj sta namreč »kralj in kraljica«. Med njimi pa je tudi spreminjanje ljudi v vampirje. Vse moči imam tudi jaz.

Kot sem že omenila, sem stara 99 let in imam telo 17-letnice. Ko bom stara 100 let bom imela telo 18-letnice. Takrat se bom nehala starati. Takšna kot bom, bom ostala celo večnost- saj veš, te fore o večnem življenju vampirjev. Pa razblinimo še en mit- vampirji smo lahko na soncu in nas ne bo poškodovalo… Najti bom morala svojega moža, bodočega kralja. Hodim v srednjo šolo, 3.letnik- gostinstvo.

»Poglej, tam je Kristjan!« sem zašepetala prijateljicama Klari in Karolini. Če te že zanima, sta tudi onidve vampirki. Klara ima moč teleportacije, Karolina pa govora z živalmi. Klara ima modre oči, Karolina pa zelene, tako, kot moje, le da so njene popolnoma zelene, moje pa rumeno zelene, v soncu rumeno zlate. Kristjan je moja velika simpatija, čeprav je človek. je 4. Letnik, kar me sicer ne moti. Ima rjavo rumene lase, modre oči, je visok, vitke postave, mišičast… sicer mislim, da me ima tudi on rad. Bom že ugotovila. Klara je rekla: »In, Ela, kaj boš zdaj naredila?« »Ne vem,« sem priznala. Karolina pa je rekla: »Kaj če bi mu čisto malo prebrala misli?« »Ne vem, no,«sem se poskusila izmuzniti »Zakaj ne? Všeč ti je že od 1. letnika, lahko se malo potrudiš! Ne moreš mi reči, da mu jih še nikoli nisi prebrala. Ali pač?« se je razjezila Klara…

Vam je zgodba všeč? Želite da nadaljujem? Imate kakšne želje za dele oz. o čem naj pišem, o kakšni dogodivščini?

Lp, Catbook

0
0

Zeloooo mi je všeč! Nujno nadaljuj!!! Nimam nobenih želja…uporabi svojo domišljijo!!!…

PS: Tudi meni je ime Ela oz. jaz sem Ela Nora. Pač dve imeni imam…

Lp, Hermione12

0
0

Naprej

0
0

Zanimivo! Zloooo dobra je! Nadaljuj! Prosiiiiiiiiim! Če ne boš ti bo ponoči pajek zlezel v usta! LOL
Nadaljuj in ne končaj!
Lp

0
0

Hej!

Bom nadaljevala, saj je bil to moj prvoten cilj. Samo napišem jo in že jo boste lahko brali 🙂

Lp, Catbook

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*