0
0

moja nova zgodba
ojla sem nova tu in na tej šoli za pošasti je kar kul. No da se predstavim ime mi je Jani sem pa vampirka in tudi cela moja vas.imam rjave oči tudi moja mama in oče jih imata brat pa ne. no moj brat je očitno poseben. da predstavim še njega. ime mu je majis ima rumene oči in črne lase edina stvar pa je da je mlajši od mene 3 leta. jaz pa imam še črne lase in sem stara 111 let brat pa 108 kako mlad je še v šolo pa sem žačela hoditi pri 103 letih lahko pa doživiš tudi 1000 let to je dosegel naš 8 predsednik vasi ampak še zmeraj živi sedaj je nevidni duh mi ga ne vidimo ampak je z nami. V vasi vlada pa že 12 predsednik en predsednik vlada 10 let.

0
0

V redu. Samo naslednjič poskusi malo daljše

0
0

saj bom to je samo uvod v zgodbo hvala za mnenje saj jih jaz vzamem resno in se poskušam izbolšati

0
0

No, meni se zdi začetek odličen, ko ga prebereš. Ampak če te lahko opozoroim na nekaj: Velike začetnice pazi. In še en predlog:
moja nova zgodba
No da se predstavim ime mi je Jani sem pa vampirka in tudi cela moja vas. –> Lahko bi malo obrnila besedni red, npr. Da se predstavim, moje ime je Jani in sem vampirka kot tudi ljudje v moji vasi.

In isto naprej:imam rjave oči tudi moja mama in oče jih imata brat pa ne.no moj brat je očitno poseben. –> Imam rjave oči kot moja starša. Izjema je moj brat, ki je očitno poseben.

da predstavim še njega. ime mu je majis ima rumene oči in črne lase edina stvar pa je da je mlajši od mene 3 leta.–> Njegovo ime je Majis in njegove oči so rumene, lase pa so črni. Je za tri leta mlajši od mene.

….še zmeraj živi sedaj je nevidni duh mi ga ne vidimo ampak je z nami. –> malo nesmiselno. Napisala si je nevidni duh in ga nevidimo. Pridevnik nevidni ravno to pove.

DRUGAČE TO SO SAMO PREDLOGI. TVOJA ZGODBA SE MI ZDI SUPER IN DOBRO ZASTAVLJEN UVOD V ZGODBO

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice