0
0

no tole sem napisala kot komentar ampak se mi zdi da bi kar objavila. prosim vas da naredite par stvari ki bodo pomagale ohraniti pisatelje in vrniti tiste ki nepišejo več:
1. na zgodbe na pisalnici veliko komentirajte in podpirajte pisatelje da bodo še naprej pisali! 🙂
2. poskusite kontektirati pisatelje če veste če imajo kakšno spletno stran,email…
tole sem komentirala:
Prav imaš. Hm.. ja ubistvu mi je res čudno ker so kar izginili. No Shelly je objavljala na svetovalnici in potem je napisala še nekaj tukaj na pisalnici. Ravnokar sem šla preverjat in povsod je pisala da ne bo pisala naprej brez podpore no pač komentarjev. in je res dobila samo en komentar se mi zdi… ubistvu so to pisali vsi… zagotovo je to razlog. Mislim da bi jih morali kontaktirati in jih prepričati da pridejo nazaj. Vem da ima Shell email in ga je objavila na zadnji objavi in ga vam bom prilepila od tam:
shelly.xox1@gmail.com

potem Mack in Ajša Moon imata spletno stran… ampak ne vem spletnega naslova. Kdo ve? pa ali kdo ve če ima še kakšen od pisateljev email ali kaj…?

Gremo vrnit pisatelje!!!

0
0

Mene ste že privabili nazaj, ampak samo za to, ker obljubljate, da boste dajali kritike na komentarje. Jaz sem tudi za to, da se druge vrnejo, ker so zelo dobro pisale.

0
0

Jaz se strinjam z tem. Vsi, ki so pisali preden je bila odprta pisalnica so pisali super.
Aja in mimogrede stran se imenuje http://www.novezgodbe.simplesite.com vednar je stran zaprta.
Jaz na žalost ne bom več objavljala, ker nimam časa poleg tega pa ena sošolka ve kdo sem v resnici in to tudi govori po šoli drugi pa se zagotovo smejejo temu tako da sem jaz z pisanjem zgodb končala.
Vsem ostalim pa želim veliko komentarjev.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice