Odgovorjeno
0
0

-Lukas Dreaming-
Danes sem spoznal novo sošolko. Mislim, da bo tudi ona postala popularna, samo, da bo malo drugačna. Sicer si težko predstavljam, da bi bil jaz njej všeč, ampak jaz sem se zaljubil vanjo takoj. Cela me je očarala, najprej njen, kot puh mehak glas, potem njene oči, ki so me spominjale na karamelo, takoj zatem njena prijaznost, na koncu pa to, kako je bila lepa. Lepa je bila od znotraj in zunaj.
Skupaj sva se odpravila do učilnice. Šele zdaj sem se spomnil, da se še nisva predstavila, zato sem rekel: »Kako ti je ime?« »Lea. Pa tebi?« me je vprašala. »Lukas Dreaming.« sem odgovoril.

-Lea Emmie Greenwood-
Ne morem verjeti, da sem se zaljubila v človeka, ki po z mano nastopal na istem odru kot jaz, ki je prebral in se naučil isti scenarij kot jaz, ki bo moj fant v filmu, ki ga snemamo, na koncu pa še moj sošolec! On pa ne ve tega. Lahko mu dam samo jasen znak.
»S čim se ukvarjaš?«sem vprašala, čeprav sem lahko le upala, da bo to omenil.
-Lukas Dreaming-
»Trenutno se ukvarjam z igralstvom in igram v nekem filmu. Scenarij že znam in igral bom eno glavnih vlog.« Mislim, da mi je jasno zakaj je tako drugačna. Tega me ne bi vprašala nobena punca, še manj pa popularna. Še dobro da znam igrati, ker mi zato ni mogla z obraza razbrati o čem razmišljam. Sicer sem jo hotel vprašati, s čim se ukvarja ona, a je že sledilo naslednje vprašanje: »Kako pa se imenuje film, pa kakšno vlogo boš igral?«
»Film se imenuje What are my dreams, moja vloga pa je iskrena in njena vloga je braniti svojo punco. Zakaj sprašuješ?« sem jo vprašal, ker me je res zanimalo. Ampak nisem dobil odgovora kakršnega sem pričakoval, kot ‘Ker pač,’ ali pa ‘Kaj te pa to briga,’… Ne, odgovor je bil jasen in razumljiv…

Najboljši odgovor
0
0

Zanimivo…nadaljuj

Najboljši odgovor
0
0

Fajn vsec mi je 🙂

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*