Odgovorjeno
0
0

-Lea Emmie Greenwood-
Pri biologiji sem sedela zreven Lukasa. Čutila sem, da se med nama nekaj plete, a bi to znala biti posledica tega, da bo moj fant v filmu, kar pa se v resničnosti ne bi moglo zgoditi.
-Lukas Dreaming-
Ko sem prispel, sem tam zagledal Leo, Kasio in Phio, ki so veselo razglabljale o filmu, Jim, Simon in William, pa o Fortnitu. Prikradel sem se Jimu za hrbet in drugima dvema pomignil naj me ne izdata. Simon mi je pomežiknil, kar je pomenilo, da se strinja, William, pa na kratko pokimal. Ravno, ko je Jim hotel nekaj reči, sem ga prijel za ramena in v istem hipu vstal in zaklical:”Baaaa!” Jim se je prestrašeno zdrznil, se obrnil in nekaj trenutkov gledal vame, ki sem kar pokal od smeha,potem pa me prijateljsko objel.
———————————————————-
Hej, upam, da niste jezni, ker 6. dela nisem objavila prej in da je tako kratek. Rada bi vam samo sporočila, da pripravljam opis oseb. Nekaj še povem o 7. delu; naslov bo Backstage2 in našo skupino igralcev malo bolje spoznamo po karakterju.
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAA, da ste prebrali ta del !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najboljši odgovor
0
0

Ful mi je všeč
#♡☆

Najboljši odgovor
0
0

Men je blo tut usec…next

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*